onsdag 18. november 2015

Grillet kylling meny

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne spennende retten med chilimarinert kyllingvinger. Laget på kun en halvtime.


Grillet kylling meny

Hos MENY får du nystekt grillet kylling i varmeskapet hver eneste dag i alle våre butikker. Hel stekt kylling er et godt utgangspunkt for en go lett og rask hverdagsmiddag. Dette er favorittmat for hele familien. Quesadilla er en meksikansk matrett som lages av tortilla fylt med ost og ofte noe mer fyll, sammen med salsa. Her har vi brukt ost, grillet kylling og grønnsaker, i tillegg til salsa og rømme.


Du kan også lage en enkel ost og skinke variant til lunsj. Rask, enkel og veldig god pasta med nygrillet kylling og hjemmelaget fløtesaus. Hjemmelaget fløtesaus lages enkelt på føte, eggeplommer og sitronsaft, og har en god og rund smak. Middagen metter godt og passer for hele familien.


Grillet kylling meny

Det er imidlertid stor forskjell på kyllingene du kjøper i Norge. I MENY er vi lidenskapelig opptatt av dyrevelferd og spisekvalitet, og har derfor lansert unike produktserier som svarer på dette i KylingGården og Lerstang. Lad kyllingen marinere i ca.


Tænd grillen og kom kyllingen på grillen ved indirekte varme. Stegetid afhænger af om det er gasgrill eller grill med kul. Beregn cirka 1½ time. Mål kernetemperatur med et stegetermometer. Temperaturen skal være over grader).


Mål gerne ved overlåret på kyllingen. Velg å ha salat ristet med Ceasar dressing, vinaigrette, Hot Creole, Sweet mustard eller Curry lime dressing. La deg inspirere av våre gode kyllingoppskrifter og lag kyllingsuppe, kyllinggryte, kyllingfilet, kyllingsalat eller noe annet godt. Kylling passer både til hverdag og helg.


Legg gjerne en halv sitron og en halv hvitløk på grillen mens du griller kyllingfiletene. Det gir en veldig god aroma til kyllingen og ikke minst blir det godt om du gnir litt hvitløk på kyllingen og presser litt sitronsaft over før du skal spise. Klip rygbenet af kyllingen , læg den på skærebrættet og tryk den flad.


Skær et par dybe rids på lårene både under- og overlår. Stik et par metalspyd igennem kyllingen så den forbliver flad og lår samt vinge holdes på plads. Hak chili, rosmarinnåle, hvidløg og citronskal og gnid kyllingen godt med blandingen. Grill kyllingen på en brandvarm grillpande i ca. Risottoen er færdig når risene er al dente og risottoen er cremet i konsistensen.


Rør til sidst kylling , resten af smørret, olivenolie, krydderurter og halvdelen af parmesanen i risottoen - Smag til med salt og peber. Og mange retter med grillet kylling finner du her. De beste oppskriftene med kylling finner du her. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Her er rock`n roll sommerstemning samlet i ett og samme måltid.


Grillet kylling meny

Garantert mange tomler opp og gode smaksopplevelser for deg og gjestene dine. Melonsalat med mojitodressing er digg tilbehør til grillet kylling ! Meny Bordbestilling Kontakt oss Meny. Grillet kylling på ristet surdeigsbrø aioli, bacon, syltet rødløk, parmesanchips, salat og pesto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg