mandag 9. november 2015

Saus til grillet kylling

En nydelig rett til grillkvelden din! Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne spennende retten med chilimarinert kyllingvinger. Laget på kun en halvtime. Saftig kyllingfilet servert med brokkolini og en kremet, deilig saus.


Saus til kylling 9: Sandefjordsmør.

Den lager du ved å koke inn fløte til det tykner før du pisker inn smørterninger, smaker til med sitronsaft og vender inn hakket kruspersille. Hvem sa du ikke kan spise kylling med remulade? Det finnes remulader både med og uten pisket krem. Rask, enkel og veldig god pasta med nygrillet kylling og hjemmelaget fløtesaus.


Middagen metter godt og passer for hele familien. Grillet kylling med en rask og enkel bbq- saus. Jeg nekter å tro at sommeren er over og tviholder meg fast til grillen.


Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden.

Her er de fylt med kylling , vendt i en søt og spicy saus. Den kan også smaksettes videre, med for eksempel en BBQ- saus. I en pasta-, nudel- eller cæsarsalat kan en grillet kylling mette en hel familie. Du får den halv eller hel, og vi deler den gjerne for deg, tipser Lie.


Amarone foreslår en nydelig saus her, og den blir (etter min smak) enda bere hvis man i tillegg koker en hel hvitløk me og lar sausen koke til passe tykkelse før man knuser hvitløken. Kylling , tagliatelle og den slags saus. Bestill nå og betal ved utsjekking. Tips: Du kan selvsagt bruke spinatpasta og lage en ren fløte saus. Da serverer du grønnsakene ved siden av i form av en salat - med bladspinat.


Her kan du lese alt du trenger å vite om pasta. Slik lager du enkelt pesto selv. Og mange retter med grillet kylling finner du her. Det gir et saftig og godt resultat. I tillegg får du en smakfull, deilig kraft som blir til en utmerket saus.


Chilikrem er godt tilbehør til grillet kylling - og kjøttretter, og ikke minst til grillede grønnsaker. Finn freKjør fetaost og creme fraiche med en stavmikser eller lignende, til du får en jevn masse. Tilsett finhakket chili og hvitløk – etter egen smak, og kjør til blandingen er kremaktig.


Hjemmelaget superhot chilisaus med Carolina Reaper.

En liten dråpe er nok for de fleste! Sausen er litt tabasco-aktig på smak, prøv den på egg stekt i godt med smør, til taco eller til grillet kjøtt. Legg aluminiumsfolie over formen med kyllingen – dette gir en saftigere kylling.


Denne oppskriften gir ca. Ta av folien og stek videre i ca. Ovner er forskjellige, men kjernetemperaturen i lårene bør være ca. Dette er en robust og smaksrik saus som passer godt til grillet kylling , kalkun og svinefilet.


Oppskriften finner du her på bloggen Mat på bordet. Tandoori stekt kylling tilberedt i en mild saus av tomater, nøtter og krydder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg