onsdag 29. august 2018

Helsestasjon lillestrøm hpv

Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring. Liten administrasjon = god pris. Bestill drømmeferien med Agoda. Sørumsand legevakt. Vaksinasjonen vil foregå på Lillestrøm helsestasjon.


Kommunen gir ikke reisevaksiner. Du kan ta kontakt med fastlegen din, vaksinekontoret i Rælingen kommune eller Aleris. Her kan du få råd og veiledning fra blant annet lege, helsesykepleier, jordmor, psykolog og fysioterapeut.


Helsestasjon og skolehelsetjenesten er et gratistilbud for gravide, barn og unge. Engen helsestasjon har også tilbud til studenter opp til år. HPV -infeksjon er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen i verden.


De fleste som er seksuelt aktive blir smittet i løpet av livet, de fleste i ung alder. Infeksjonen er som regel ufarlig og går over av seg selv, men noen får en vedvarende infeksjon som på sikt kan føre til livmorhalskreft. Kom og snakk med oss!


Vi holder til på Notodden videregående skole og kan treffes: Hver dag mellom 09. Torsdag er lege tilstede 13. Nå får du som er ung kvinne tilbud om gratis HPV vaksine for å beskytte deg mot livmorhalskreft.


HPV smitter ved seksuell aktivitet og er svært vanlig. Vaksinen anbefales om du har hatt ingen, en eller flere seksualpartnere. Helsestasjonsvirksomheten er en del av kommunens helsefremmende og forebyggende arbeid rettet mot barn 0-år og deres foreldre. Helsestasjonene jobber for å fremme barns helse og trivsel, samt forebygge sykdom. Kart med GPS adresse.


Helsestasjonstjenesten er den delen av kommunehelsetjenesten som utøver planmessig helsefremmende og forebyggende helsetjenester til alle gravide, barn og unge og deres familier. HPV -vaksine har vært en del av barnevaksinasjonsprogrammet til jenter i 7. Om helsetjenesten for barn og unge. Tilbyr helsefremmende og forebyggende helsetjenester til barn, unge og familier.


Vi foretrekker at henvendelser fra fastleger og spesialisthelsetjenesten går via elektroniske meldinger til helsetjenesten. HFU – psykisk helse er åpent hver onsdag på kveldstid annenhver uke i kommunene Lørenskog og Lillestrøm. Onsdag februar stenger begge helsestasjonene kl.


Vi har samme inngang som Sømna legekontor. På helsestasjonen jobber sekretær, helsesøstre, jordmor, familiekoordinator og lege. Tjenesten er en del av familieenheten i Vestvågøy kommune.


Tilbudet gjelder for hele befolkningen. Før utenlandsreise er det viktig å starte vaksinering i god tid. Du må regne med at det kan være ventetid for ledig time.


Forebyggende helsetjeneste til barn, ungdom og gravide skal bidra til å fremme befolkningens helse, trivsel, gode sosiale og miljømessige forhold og bidra til å forbygge psykisk og somatisk sykdom, skade eller lidelse, bidra til utjevning av sosiale helseforskjeller og bidra til å beskytte befolkningen mot faktorer som kan ha negativ innvirkning på helsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg