onsdag 22. august 2018

Ice dekning

Spar penger med familien samlet. Få rabatt på hvert abonnement. Se velkomsttilbudet her. Verv en venn til Talkmore.


Innendørsdekningen påvirkes i stor grad av hvilke materialer vegger, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen du befinner deg.

God dekning Her finnes det gode muligheter for å ringe og surfe utendørs. Gjennom ti år har ice levert unik data- dekning med vår mobile bredbåndstjeneste over 450-frekvensen. Vi er alene om å ha utelukkende 4G-teknologi i hver bredbåndsmast, med arealdekning i over prosent av landet. Stol på hva andre mobilkunder mener om sin dekning. Basert på dette kan vi nå gi en pekepinn på hvilket mobilnett kundene mener har den beste dekningen.


Omtale om ice: Dekning - Omtale av Nils H. ICE er et ikke oppgradert teleselskap med begrenset dekningsforhol sammenlignet med de store monopolistene i telefoni verden.

Er du mye på reis innlands, vil du få økt utbytte av telefoni med konkurrentenes dekning , enn ICE. Abonnementsstrukturen til Ice. Ingen gir deg bedre dekning på Mobilt Bredbånd enn ice. Vi dekker prosent av landarealet, prosent av hyttene og prosent av husstandene i Norge.


I tillegg får du dekning opptil 1km fra kysten. Det er 450-frekvensen vår som gjør dette mulig, samt vår oppgraderte 4G-teknologi. Hvor god dekning du opplever, vil i tillegg til nettverket også være påvirket av IoT-enheten du bruker.


Her kan du se ices dekningskart. Den viktigste faktoren er fysisk utforming av selve enheten satt sammen med antennen. Dekningen regnes for å være svært go og mange bruker mobilt bredbånd fra Ice. Du kan se hvilket nett ulike operatører bruker på våre sammenligningssider, under operatørens navn.


Telia, Telenor og ICE. Faktorer som hastighet, dekning , datapakker, kostnader ved utenlandsreise og kundetilfredshet påvirker hvilket mobilabonnement du ender med å velge. Når det kommer til dekning har vi i Norge tre ulike selskap som benytter sine egne mobilnett.


En Telenor-kunde mener han inngikk abonnementet etter å ha sett på deknigskartet at han skulle få god dekning.

Dette viste seg å ikke stemme, og kunden ville ut av bindingstida, men fikk ikke medhold. Flere klager på ICE. En av dem mener dekningskartet over Troms ikke stemmer, og ville derfor ut av avtalen. Og da mener jeg ikke de som velger data frihet. Aldri i nærheten av de hastighetene man reklamerer med.


Selv ute med fri sikt til antennen. I randområdene til ice pluss nettet burde telefonen skiftet fortere til telia sitt nett slik at man slipper sitte med elendig dekning fordi den holder på ice sitt eget nett. Mobilabonnement er en tjeneste fra Tek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg