onsdag 1. august 2018

Laks i ovn med creme fraiche

Vi har oppskriften. Fremgangsmåte på ovnsbakt laks med crème fraîche og brokkoli: 1. Forvarm ovnen til 1grader. Del brokkoli i små buketter og sjampinjongen i biter.


Ha fersk spinat, brokkolibuketter, sopp og frosne erter i en ildfast form.

Ha olivenolje og krydder over grønnsakene. Kvern over litt salt og pepper og legg på en liten skje med smør. Finhakk fersk dill, persille, chili og bland sammen med crème fraîche.


Smak til med limesaft, salt og pepper. Bre over sausen og server med nykokte poteter med smør, salat, couscous eller pasta. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!

Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av laks surrende i en herlig creme fraiche -saus til en av våre favoritter. Ovnsbakt laks med creme fraiche oppskrift med kalorier, allergener og pris. Prøv den og du vil bli hektet.


En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage. Skal du ha selskap er dette en rett som lett lar seg klargjøres på forhånd. Laks i form med creme fraiche og appelsin. Sett ovnen på 1grader.


Brun laksefiletene i litt smør i en stekepanne. Skrell og kok potetene. Ha laksefiletetene i en ildast form. Bland sammen fløte, crème fraîche, fiskebuljong, hvitløk, dill, salt og pepper.


Hell blandingen over fisken. Stekes midt i ovnen i ca. Med sitronskiver og creme fraiche direkte på laksen får du en nydelig smak samt at du også har sausen klar.


Jeg har her servert med kokte poteter til, men du kan gjerne lage ovnsstekte poteter.

Fersk laks er fra Fiskehallen i Narvik. En af mine personlige opskrift favoritter med laks er og bliver laks i ovn. Det er nemt at lave, efterlader meget lidt opvask og man kan altid bruge de grøntsager man har tilovers i køleskabet. I dag består opskriften af ovnbagt laks med en frisk creme fraiche dressing og et stykke flute som tilbehør. Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn.


Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat. En deilig lakserett, med et hint av sitron og en stekeskorpe på laksen som knaser når du endelig setter tennene i den. Som tilbehør serveres nydelige, ovnsbakte grønnsaker - og det hele toppes med en klatt med créme fraîche. Verken mer eller mindre.


Dette er et lite festmålti enten det er hverdag, helg eller fest. Legg laks i en ildfast form og dryss over olje og sesamfrø. Varm opp og smak til med salt og pepper. Bland creme fraiche med salt, peber, citronskal og saft samt din valgte smagstilsætning Blandingen lægges oven på laksefileterne Bag laksen midt i ovnen i ca.


Server med kokte poteter og dine favorittgrønnsaker. Fjern fiskeskinn og del laks i strimler. Skjær vårløk i tynne skiver, fordel i tertene sammen med crème fraîche og laks. Krydre med salt og pepper. Mos osten med en gaffel og rør inn Crème Fraîche til en jevn blanding.


Hakk persillen og rør inn i osteblandingen. Fordel osteblandingen over fiskestykkene. Mens fisken baker i ovnen , skyller du grønnsakene og woker dem raskt i en. Laks med sennep, honning og nøtter Med denne retten på repertoiret kan du lage middag til to eller 20.


Prinsippet er nemlig: Bland honning og sennep, smør på fisken, drys på nøtter og putt den i ovnen. Middagspai med laks og spinat. Pai er perfekt om du har grønnsaker du vil bruke opp, fordi det meste passer i en pai.


Lag gjerne en stor, da den er like god dagen etter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg