fredag 10. august 2018

Bayonneskinke bernaise

Bayonneskinke er skinke av svinekjøtt. Den selges røkt og urøkt, rå og kokt. Jeg brukte lettsaltet, røkt ferdig kokt skinke. Jeg serverte den varm, men den kan serveres kald også.


En go enkel, gammel klassiker, som smaker like godt hver gang ! Den innerste posen er beregnet for å bruke til koking av bayonneskinken , så det er viktig at du ikke kutter hull i denne når du fjerner den ytterste emballasjen.

Fjern den ytre emballasjen og legg 6g bayonneskinke med den indre emballasjen intakt i en kjele. Legg bayonneskinken i kaldt vann, kok opp, skum av og skru ned varmen. La skinken trekke under lokk til den er gjennomkokt, ca. Skal skinken serveres kal avkjøles den i kokevannet.


Rør sammen ingrediensene til sausen, smak den til med salt og hvit pepper og dryss litt rosépepper på toppen. No er eg ganske sikker på at bayonneskinka med bernaise på Olas inn ikkje var gourmetmat. Men det var sikringskost.


Skinke med ein søtleg ettersmak.

Med eigen gris fleire år på ra er tilgangen til desse saftige kjøttstykka god. Hvit saus er en god saus i seg selv. I tillegg er den en fin og nøytral basissaus som kan varieres i smak etter hva du skal servere. Pakk skinken inn i aluminiumsfolie og stikk steketermometeret inn i den mest kjøttfulle delen av skinken. Legg skinken i ildfast fat eller lignende (med åpningen til steketermometeret øverst) og stek på over- og undervarme ved 1grader til skinkesteken har en kjernetemperatur på grader.


Hvis den er ferdigkokt er det vanlig å servere den kald (med sikkelig varm saus!). Server røkt juleskinke med lekkert tilbehør som blåbærbraisert kålrot, mandel- og kaperspesto, potet- og purresalat og stekte pærer med kremost og bacon. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg.


Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta. Denne varianten er så god og så enkel at du godt kan sette på stekeovnen midt i uka også. Søk etter ingredienser Her kan du søke etter alle registrerte ingredienser som jeg har på nettsidene. Søket kan forenkles med å velge en eller flere kriterier uavhengig av rekkefølge. Nå har jeg trålet sportsbutikker sammen med yngstedatter for å prøve å finne ski til henne og det klarte vi ikke.


Vi har vært på XXL, G-sport og G max. Det er jammen ikke lett å finne ski lenger. På alle disse butikkene har de nesten bare felleski. Veldig begrenset utvalg av smøreski og det e.

Søgning på “be” i ODS. Biksemad med Rødbede – Sauce Bernaise eller Spejlæg 2. Suppe efter ønske med Flute 3. Croissant med tre slags Fyld 4. Boller med Pålæg og Ost 7. Frikadeller med kold Kartoffelsalat 8. Bacon, Rødbede og Rugbrød 9. Tarteletter med Høns i Asparges 10. Smører på et tykt lag med en nederlansk produsert honningsennep, (eller man kan piske sammen grov sennep og honning selv)krydrer med pepper, salvie og timian og steker den på 1C til den er ferdig.


Norges største nettsted om mat og drikke med en rekke unike tjenester bygget på høy redaksjonell kompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg