tirsdag 21. august 2018

Graviditetstest mensen

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Utvalg av graviditetstester produkter hos Luxplus.


Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett.

Så, hvis du for eksempel forventer menstruasjonen den 15. Bruk vår praktiske kalkulator for når du bør teste, for å finne ut når du kan teste med Clearblue Early Detection graviditetstest – ingen annen test kan gi deg tidligere svar. Hvorfor fikk jeg negativ graviditetstest ? Det finnes to årsaker til at du kan få en negativ graviditetstest : Du er ikke gravid eller du er gravi men du testet for tidlig til at graviditetstesten du brukte kunne oppdage graviditetshormonet hCG i kroppen din.


SVAR: HeiJeg ser ingen grunn for at du skal ta en graviditetstest når du har fått mensen. Mensen er et tegn på at man ikke er gravid. Blødningen skyldes at det ikke har skjedd en befruktning og a. Men hvis du har en vanlig syklus eller du ikke kan holde styr på syklusen din, kan kvalme, ømme bryster og ekstra turer på do tyde på graviditet før du innser at du ikke har fått. Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ?

Da er du ikke alene. Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke. Her får du informasjonen du trenger. Når en graviditetstest oppdager en viss mengde av hormonet, vil det vise et positivt resultat.


Kjøp graviditetstester her Hvor nøyaktig er en graviditetstest ? De fleste tester hevder å være “mer enn prosent nøyaktig” og innebærer at du kan bruke dem så tidlig som den dagen du skulle hatt mensen. Der kan du også få veiledning videre. Testene finnes å få kjøpt på apotek, i enkelte dagligvareforretninger og på nettet. Som utgangspunkt skal alle testene vise resultat ved en viss hormonmengde i urinen. Hos noen få kan et positivt resultat slå ut uken før, men det er like vanlig at man ikke får en positiv test før ganske lang tid etter forventet menstruasjon.


Noen produserer rett og slett ikke så mye hCG, sier Krogh. En graviditetstest som er utformet som en strimmel fungerer på mange måter omtrent på samme vis som en graviditetstest utformet som en stav. Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen? Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.


Mitt graviditetstest visar negativt resultat. Om du fortfarande är osäker på resultatet kan du vänta med att testa till dagen då du väntar din mens , eller testa på nytt efter tre dagar om du har missat din mens. Använd då ett graviditetstest från ett pålitligt varumärke och följ bruksanvisningen noggrant.


Har man fått positiv graviditetstest for så å begynne å blø, bør man kontakte lege.

Det har vær en skyggestrek på testen. De har ofte en markering for kontrollstrek (C) og teststrek (T). Fordeler ved å ta en graviditetstest tidlig. Du forteller at menstruasjonen har uteblitt (dager over), men likevel har fått negativ graviditetstest.


Det er mulig å være gravid med negativ test, som oftest fordi man har tatt testen før HCG-nivået har rukket å stige til det nivået som gir utslag på testen. Prøver du å bli gravi og lurer på om noe er på gang?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg