tirsdag 7. august 2018

Alias spill app

For så vidt artig, men det er soleklare begrensninger i forhold til at det kun er ord en skal forklare. En runde fra tid til annen i lystig selskap er det absolutt moro, men ikke nødvendigvis et spill jeg kommer til å spille i hjel. Spillet gav meg mest når jeg spilte med noen jeg kjenner ganske godt.


Ordforklaringsspill for voksne som spilles på tomanns lag. Spillet går ut på å forklare et ord innenfor visse grenser med hjelp av synonymer, motsetninger og antydninger.

Alias game also known as Taboo. Gather your friends! Split up into teams, select a name. Sets of words of different complexity and topics are suitable for any company. Guess words and get points.


Spillet er genialt enkelt og slutter aldri å underholde. Du kan alltid forbedre og utvide ordforrådet ditt.

App Store på Apple TV. Bla eller søk etter appen du vil laste ne og velg appen. Velg prisen eller velg Hent. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en. Hvis du finner et spill der det står Arcade, må du abonnere på Apple Arcade for å spille spillet.


Etter at appen er ferdig nedlastet, kan du flytte den rundt på Hjem-skjermen. Brettspill kommer i utallige varianter, og spill er underholdende, sosialt og lærerikt. Brettspill kan vvære klassiske spill , nye brettspill, brettspill som får deg til å le, brettspill som underholder, selskapsspill som utfordrer, brettspill som har vært spilt i generasjoner, utvalget er enormt, men her finnes noe for enhver smak. Få tilgang til millioner av det nyeste innen Android-apper og - spill , musikk, filmer, TV-serier, bøker, blader og mye annet.


Når som helst, hvor som helst og på alle enhetene dine. Det er gratis å bli medlem - til nå er det over 100. Her finner du de morsomste spillene for hele familien!


Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill. Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko. Sammenlign priser på Playstation 4.

Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Hvis et hold lander på, eller passere et felt med mørk baggrund under en omgang med ”Frit for alle” så behøver holdet ikke at spille ”Frit for alle” den næste omgang. Windows has got a new feature. The user can enable app execution aliases for Store apps.


Instead of the URI scheme which could be used to start a Store app , you can turn on an alias which appears like a regular executable file name. Vi har alle godt av å drite oss ut frivillig forran gode venner, spesielt siden de må gjøre det samme. Legg til i Ønskeliste. Barnesikring for kjøp i app. Ingen reklame, trenger ikke internett for å brukes.


OUtviklet i samarbeid med foreldre, pedagoger og Nationalt Videncenter for Læsning i Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg