mandag 13. august 2018

Smoothie med ingefær

Smoothie med eplejuice, avokado, ananas og ingefær. En perfekt start på dagen! Prøv denne friske smoothie -varianten med tropisk smak av appelsinjuice, mango og lime.


Med chiafrø blir den ekstra næringsrik. Husk å sette av tid til bløtlegging av chiafrø. Skyll spinaten godt og fjern de tykkeste stilkene.

Skrell bananene og skjær dem i biter. Riv ingefær på råkostjern. Bland alt sammen i en blender eller smoothiemaskin. Frisk og smakfull smoothie med appelsin, banan og ingefær. Passer perfekt til frokost, etter trening eller som mellommåltid.


Et sunt og godt alternativ. Grønnkål, spinat, eple, ingefær og lime forenes her til en superfrisk smoothie. Se på mengden som et utgangspunkt og smak deg frem etter egne preferanser.

Banan gir naturlig sødme, mens bær tilfører god smak. Vil du krydre smoothien med det lille ekstra kan du tilsette alt fra et hint av chili til vanilje, samt frisk ingefær. Opskriften giver ca.


Ta med deg smoothien. Hvis du har en liten termos eller en termokopp med skrulokk er det enkelt å ta med seg smoothie på skolen, jobben eller treningen. Og for de som vil ha en smoothie som metter litt ekstra, har Maranik følgende råd: – Ha gjerne i nøtter og frø som gir litt ekstra proteiner.


Ingefær og mynte gjør denne smoothien skikkelig frisk og leskende på en varm sommerdag. Har du ikke prøvd ingefær i smoothie enda, så har du en godbit i vente! Prøv denne smakfulle oppskriften eller en av våre mange andre vegan- og vegetaroppskrifter.


Skær æble, gulerod og ingefær i små stykker. Læg alle ingredienserne i blenderen, og blen indtil drikken har opnået en blød konsistens. Nyd din smoothie med æble, gulerødder og ingefær ! Styrk dit immunsystem med denne effektive drik, der er rig på A-vitamin, og som bidrager til immunsystemets normale funktion.


Denne er laget av økologiske ingredienser og har en ernæringsmessig sammensetning som gir direkte fordeler til huden din, og stimulerer regenereringsprosessene. Tidsbruk minutter. Legg oppskrift i handlelapp.


Amed fedt dl skyr dl ufiltreret æblemost tsk.

Avokadosmoothie med spinat og ingefær Avokoado er proppfull av sunt fett, og er en perfekt ingrediens for å lage en sunn smoothie. Her med en frisk smak av ingefær og sitron. Her får du en smoothie i en frisk, asiatisk version med ananas, citron, ingefær og gurkemeje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg