mandag 6. august 2018

Sams frisør løkka

Sams er en trivelig salong med hjerte! Her er det koselig å få en behandling med en kopp kaffe og et ukeblad i hånda! Vi tilbyr en utmerket service og rimelige priser.


Hos oss kan du få hårklipp, massasje og ansiktsbehandling på samme dag. I tillegg driver vi med salg av hårhudpleie produkter av verdens ledende merker.

Urban Tribe har nå blitt en grønn bedrift og har også valgt å bytte til et mer passende navn - Salong Løkka. Salongen har gjennomgått en stor stilmessig forandring, som vi er veldig stolte av og glade over å få dele med deg. Vi oppdaterer oss jevnlig med trendkurser og visninger med mere, for å gi deg den beste klippen og fargen. Dette fungerer ofte bra for de med typisk nordisk hårtype, forteller Morten Åberg, frisør og daglig leder i frisørsalongen Central Park på Grunerløkka.


Hele artikkelen finner du på Klikk. Konseptet fokuserer på å være relevant i bransjen, både faglig og forretningsmessig. Frisør Grunerløkka – Hendrix Hair.


Dette er en FRISØR -SEXTOYS-butikk som for det meste er for MENN.

Jeg er vel av den typen frisør som mener at det å gå til frisøren er noe man skal ha råd til, ikke noe man skal TA seg råd til. Velkommen til Nalu Nalu frisør på Grünerløkka, Oslo. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn.


Her vil frisøren notere fargeresepter og annen faglig informasjon som er relevant for din behandling. I henhold til regnskapsloven lagres også historikk og kundereskontro, som viser dato for når du har vært hos oss, hvilken frisør som har behandlet deg, hvilke behandlinger du har fått og hva du har betalt. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Sjekk ut våre nettsider eller kom innom oss i Thorvald Meyers gate 47. Løkka -avdelingen ligger sentralt på Olav Ryes plass på Løkka , trikk 1 og 13.


Vi fører Aveda hårprodukter samt makeup, og hårfargene vi bruker er også fra Aveda. Klipp dame Klipp herre Design herre Klipp barn (u.år) Farge klassisk Ekstra fargetube Farge Inoa organisk. Striper hette Striper folie.


Hos oss er kommunikasjon og god sørvis som tillitsbasert forhold mellom gjest og frisør viktig. Vi er først og fremst opptatt av å se mennesker, og samtidig tilby en salong med en avslappet atmosfære, et kreativt miljø og et inkluderende team. HairContrast er en vel etablert frisørsalong.

I salongen finner du frisører med lang erfaring og lidenskap for hår. Vi hjelper deg med større forandringer eller å optimalisere din look. Det blir alltid satt av tid til konsultasjon for sammen å finne en stil som passer akkurat deg. Vi lytter til dine behov, men er du.


Nominert til årets frisør TIMEBESTILLING.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg