tirsdag 14. august 2018

Slipsnål barn

Smykker i sølv 9til barn. Slipsnålen er rhodinert. Du kan ogsåse vårt utvalg mansjettknapper som kan stå i stil med slipsnålen.


En slipsnål er dessuten en flott gave til han som ellers har alt. Bjørklund smykke- og klokkekjede.

Kjøp på nett, bytt i butikk. Viser alle resultater. Leter du etter et slips barn til en spesiell anledning? Med en skikkelig slipsnål får du ikke bare en praktisk følgesvenn, men også et stilig tilbehør til ditt flotte antrekk. En velkledd mann bør vise fram sin eminente stil til verden rundt seg.


Den beste måten å gjøre det på, er med et matchende lommetørkle og slips, akkompagnert av en lekker slipsnål. Utforsk vårt brede utvalg av slipsnåler for å finne en som passer deg og dine antrekk! Den holder slipset på plass og gir et sofistikert uttrykk.

I våre kolleksjoner finner du moderne, klassiske og tidløse slipspynt. PiaPer er de tradisjonsrike, norske sølvsmykkene med emalje som i år har gledet små og store. De velkjente smykkene er populære gaver til dåp og navnedag, og et minne mange bærer med seg gjennom livet. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Noen av våre merker er bl.


Breitling, Omega, Longines, Tag Heuer og Raymond Weil. Men lidenskapen vår handler om mer enn å bare skape fine produkter. Et festlig slips kan spre god stemning, og du kan vise frem interessene dine med en mansjettknapp eller en slipsnål som gjenspeiler. Med stor glede gir vi deg muligheten til å velge fra den beste samlingen av kvalitets slips til en svært god pris. Vi har et stort utvalg herresmykker for enhver stil og anledning.


Vi har både klassiske, blanke smykker, og mer røffe varianter med børstede og mønstrede overflater. Her finner du også det du trenger av tilbehør til dress og skjorter. Et par fine mansjettknapper og en stilig slipsnål løfter antrekket til spesielle anledninger. Mest kjent er vi for emaljesmykkene til barn. Stort utvalg av smykker og klokker.


Vi leverer innen - virkedager. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.

Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon. Du finner slipsnål i gull og sølv til barn hos Gullmagasinet - din gullsmed på nett!


Finner du ikke det du leter etter eller har andre spørsmål hører vi gjerne fra deg. Pia og Per slipsnål til barn med forgylte detaljer. Kundeservice vil svare din henvendelse, eventuelt i samråd med vårt verksted om saken gjelder faglige tjenester og spesialdesign.


Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til gode priser. Med dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Håndavtrykk, fotavtrykk slipsnål , to barn Spesialdesignet for fotavtrykk eller håndavtrykket fra to barn.


Fronten på denne håndavtrykk, fotavtrykk slipsnålen er laget av ekte sølv med en høy kvalitet 9sølv feste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg