fredag 17. august 2018

Lær alfabetet

A Lær det norske alfabetet Kan du det norske alfabetet ? Lek og lær med alfabetet. Denne artige læringsappen gir barn en gøyal og effektiv måte å lære alfabetet på. Designet og utviklet av Klapp Media. Her kan du lytte til bokstavens lyd og ord som starter med de ulike bokstavene.


Lær alfabetet

Klikk på bokstaven! Du må logge inn dersom du ønsker å få lagret rekordene dine. Om nødvendig må du registrere deg først.


Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about ABC LAND: Lær med Dino Martin – lær alfabetet , lek med bokstaver og ord. Download ABC LAND: Lær med Dino Martin – lær alfabetet , lek med bokstaver og ord. Lær ord om ting du gjør på skolen. Verb med video og lyd.


Se ord i setninger. Nettressurs med lytte-, lese- og uttaletrening. Muntlig språktrening og motiverende oppgaver om dagligdagse emner. Gøy med bokstaver - gratis aktivitetsark med hele alfabetet Disse aktivitetsarkene med bokstaver har vi laget for å inspirere barn til å utforske alfabetet.


Finn de gjerne frem dersom behovet for å roe ned leken melder seg, eller så er de supre for å aktivisere utålmodige barn. Cappelen Damm AlfabetØya. Vi har nå oppdatert Moava til ny versjon.


Lær alfabetet

Den siste tiden har vi gitt hele Moava. Som før finner du alt innhold under de forskjellige trinnene i menyen over her. Lær barna lydene i alfabetet Alt du trenger er ting du har hjemme for å lære treåringen alfabetet.


LÆR BARNA BOKSTAVLYDER: Du trenger bare masse småting og noen lapper, så er du på god vei til å lære barna bokstavene. Lær alfabetet - bokstavnavn og bokstavlyd. Sandefjordskolen: Taletast Skriv bokstaver og or og lytt til det du skriver. Oppgaver til læreverket Ny i Norge, norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, nivå Aog A2.


Lær alfabetet

Det er også forskjellige farger å velge mellom - dessuten medfølger det dobbeltsidige aktivitetskort til læring av bokstaver. Det er vist på kortet hvilken rekkefølge hver bokstav bør lages. Velg en bokstav fra alfabetet , f. Gå rundt i huset og finn alle ting som begynner med lyden k. Når dere triller, er på butikken, rydder – fortell alt som begynner på lyden K, vis og la barnet oppleve begrepene som begynner på K. Bokstaveringsalfabet, av og til misvisende omtalt som fonetisk alfabet , finnes i mange språkutgaver. Bruk spillet til øvelse av konsonanter og vokaler, eller til å lære å matche store og små bokstaver.


This cheerful, colourful and illustrative puzzle features puzzle pieces accompanied by related illustrations. Jeg har laget lær deg alfabetet for barn. Fila er i PDF og passer til alle plattformer. Hele alfabetet Sprog Dansk Skrift Hele alfabetet. Blokbogstaver - fed.


De store bogstaver fra A-. Konsonanter og vokaler. Men det er flere lyder enn bokstaver i det norske alfabetet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg