fredag 17. august 2018

Søk på norske navn

Statistikk over navn på alle personer som er folkeregistrert i Norge. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Navn - SSB CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Ta domenenavnet før du går ut med navnet på virksomheten. I prosessen med å finne navn og få registrert en virksomhet, er det fort gjort å snuble i rekkefølgen.


Veldig ofte er det domenenavnet som er flaskehalsen.

Det finnes bare ett av hvert, og er det opptatt, ja, så er det opptatt. Før du bestemmer deg for navn , bør du sjekke om det domenenavnet du ønsker deg, er ledig. Du bør også forvisse deg om at ikke andre har rettigheter til det navnet du velger. Finn ut om navnet er ledig. GRATIS rett på nett.


Søk telefonkatalog: personer, bedrifter, kart, adresser m. Gratis søk mot både bedrifter og privatpersoner på samme nettste foruten bransjesøk, kartsøk m. Du trenger ikke logge inn for å søke på telefonnummer, men er du registrert bruker kan du f. OBS I: Bruk trunkering for å få treff på ulike bøyninger av et ord!

OBS II: Basen inneholder i noen tilfeller både norsk og engelsk tekst (eks. varefortegnelser)! Se mer under hjelp og merk at i avansert søk (feltet tekst i merket) og i en del andre felter benyttes egne regler. Storbritannia har publisert søkbare databaser bygd på 164. Databasen er søkbar på navn , havn, skip og dato. Epostadresser til norske aviser.


Vi har epostadressen til alle norske aviser vi har listet på denne siden. Adresselisten består av navn på avisen og epost. Du kan bestille listen her! Her finner du informasjon om Fortellerkunst og alle norske Julekalendere på nettet.


Få hjelp til å finne det perfekte navnet til den fine lille nye. Her kan du søke – åpent og i flere kategorier – og lagre favorittnavnene dine i en personlig liste. Logg deg inn eller registrer deg for å lage egne navnelister. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart. Vi gir her en oversikt over skrivemåten for en del historiske navn.


Flere av feltene i databasen er søkbare men det er kun fartøyets IMO nummer og norske kjenningssignal som anses som unike søkevalg. Les mer om når søkedatabasen oppdateres og angivelse av søkevalg her. Tilbake til søk Innstillinger Resultatordlista skal ha amt markert herred markert sogn markert være på formen Antall gårder funnet KWIC-konkordanse Liste over gårdene og være sortert alfabetisk etter tilslagsordet og teksten videre mot høyre (gir bare mening i KWIC-konkordanser). Det er forskjell på søk og visninger.


Når du søker etter en person, får du opp en treffliste med personer som passer til søkeopplysningene dine.

Først når du klikker på en enkeltperson for å se skattelisteopplysningene, telles det som en visning. Hvis du klikker på et navn , men ikke får opp noe har du brukt opp dine 5visninger. Man må da søke i dissentermenighetenes egne protokoller.


Hva må du vite for å bruke kirkebøkene? Du må vite sted og årstall for den kirkelige handlingen, og navn på én eller flere av personene som er involvert i handlingen. Grensene for prestegjeld og sokn har endret seg gjennom tidene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg