onsdag 15. august 2018

Huskeliste julemat

Enkle oppskrifter på lekkert juledigg. En liste over hvem som skal få julekort er også kjekk å ha. Kjøp inn frimerker, kort og konvolutter, slik at du har alt du trenger når du skal skrive dem. Vil du gjøre kortskrivingen veldig effektiv, lag et julebrev med bilder av barna, som du sender til både familie og venner. Det viktigste er å vanne det ut, i rundt et døgn.


Ha god tid til å dampe det, ellers risikerer du å måtte spise seigt kjøtt. Julemat er tradisjon, og derfor vet vi hva vi skal ha. Det betyr at vi kan skrive handlelisten i god tid før jul. Så er det bare å følge med og slå til når de gode tilbudene kommer, sier han - men gir oss samtidig en viktig påminnelse.


For når noe er på tilbud er det lett å la seg rive med. Sørg for å ha et par dager der du ikke har planlagt middag. Du får alltid rester. Legg også inn et par dager med anti- julemat. Det smaker alltid deilig med en pastarett eller en laksemiddag midt i alt ribbefettet.


Det finnes tre forskjellige varianter poteter som skiller seg fra hverandre: melne poteter, kokefaste poteter, og mandelpoteter. Utover smak og konsistens er en viktig forskjell koketiden og her skiller mandelpotetene seg tydelig fra de to andre. Er dere klar over at det bare er seks små uker til julaften i dag? Kjenner faktisk at jeg får bittelitt panikk av å tenke på det.


Og hva er det som hjelper mot førjulspanikk? Se gjennom alle juleproduktene våre og kos deg med forberedelsene til jul. I restauranten vår kan du komme i stemning med julemat , samt nissegrøt og juleaktiviteter for de små.


Huskeliste julemat

Velkommen innom for en hyggelig julehandel, og riktig god jul fra alle oss i IKEA! Hos oss finner du alt du trenger til å dekke det perfekte julebordet og for å servere julematen. Koldtbord er fristende og flott til store anledninger.


Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord.


Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med. Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Da blir ikke de store anledningene så slitsomme å stelle i stand til som de. Dette er ei nordnorsk kokebok med flotte oppskrifter på alt fra berlinerkranser til kokt kveite og knekk.


Mange av oppskriftene har lange tradisjoner her nor mens noen er av nyere dato. Hos oss får du tradisjonsrik norsk julemat , perfekt for julebord med jobben, venninner, kompiser eller familien. Bruk gjerne en kjølebag til maten, da holder den seg bedre lengre. Huskeliste når du pakker.


Velg gjerne en kurv med et godt håndtak som er god å bære. Unngå engangsglass, bestikk o. Slik vasker du ølglass: Tapp 8-liter varmt vann i en ren oppvaskkum og tilsett en god spiseskje krystallsoda. Vask så hvert enkelt glass med en skikkelig oppvaskbørste som du kun bruker til dette formålet.


Få alle matvarene ferdig pakket på et sted i nærheten eller levert til døren. Spar tid og penger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg