torsdag 2. august 2018

Åpningstider nav

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Postboks Furuset,.


Oslo kommunes kontaktsenter - åpningstider og priser.

Noen ganger har man selvfølgelig behov for å snakke med noen på NAV. Dette kan gjøres på flere vis. Husk å ha eget personnummer klart, dette må nemlig oppgis for å få hjelp. Veiledningssamtaler avtales via nav. Er du usikker på hvem som kan svare på ditt spørsmål, ring NAVs kontaktsenter på telefon nr.


Skjemaer for arbeidsgiver Her finner du skjemaer for lønnstilskud kurs, permitteringer, lønn og personalskjemaer med mer. Adresse, telefonnummer og kontonummer for innbetalinger endres ikke. Skatteetaten er nå behandlende etat.


Sosiale tjenester i NAV.

Få hjelp av NAVs veiviser til økonomisk sosialhjelp her. Publikumsmottaket er åpent for drop-in tirsdag og torsdag 12. Søk etter ledige stillinger. Kontoret har ansvar for Arbeids- og velferdsetatens tjenester i Lørenskog kommune.


Våre åpningstider : mandag, tirsdag og fredag fra 11. Rådhuset er åpent alle hverdager fra kl. Tingberg) Til innhold Meny.


Vi ønsker å bidra til et inkluderende samfunn med muligheter for alle de som kan og vil. Lokalt kontor for Arbeids- og velferdsetaten. Vi hjelper deg med: Dagpenger og arbeidsløyse, tiltak og trygder, familie- og pensjonsytingar, sosialhjelp og råd. Onsdag etter avtale. NAV Løten - åpningstider.


Innskrenket åpningstid i publikumsmottaket i ukene til og med uke 33. Fant du det du lette etter? Takk for din tilbakemelding. Men for planlagte avtaler er det åpent hver dag fra til 14.


Hun opplyser at antallet henvendelser i mottaket har gått veldig ned. Telefonen er betjent kl. Avtal møte - Vi oppfordrer flest mulig til å bruke nav.

For å møte en av saksbehandlerne våre, er hovedregelen at du må ha timeavtale. Her kan du også registrere deg som arbeidssøker, få gode tips om hvordan du går fram, du kan sende søknader og sjekke hvor langt saken din har kommet og hvor mye du får utbetalt – i tillegg til mye annet du kan ordne selv. Nav -kontoret i Vikevåg og Nav -møteplassen på Judaberg har åpent mandag, onsdag og fredag dersom du ikke har avtale.


Slik finner du ditt Nav -kontor. Du kan sjekke hvilket kontor du hører til i denne listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg