tirsdag 21. august 2018

Stokke xplory

Legg til i handlekurv Vis produkt Hurtigvisning. Please note that weather, peak shopping seasons and holidays may delay shipment. Her kan babyen ligge komfortabelt for hvile og søvn på trilleturen. Den har gode oppbevaringsrom og bærehåndtak.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Les tester og omtaler før du kjøper.

Den unike setehøyden kan justeres, og fremmer nærhet og kontakt mellom barnet og foreldrene. Vognen har mange sitteposisjoner, både vendt mot og fra foreldrene. Sprawdzamy, jak się go montuje, czy jest mobilny, czy mieści się do bagażnika i c. The development team stripped back and challenged traditional baby transportation concepts to create an innovative, adaptable, versatile stroller packed with features that had never been seen before.


Det er også en stol som vokser med barnet, noe som betyr at den kan brukes helt fra barnet lærer å sitte og til de er voksne. Stokke Xplory Canopy. Finn laveste nettpris her.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Løfter opp barnet høyere for å bidra til bedre kommunikasjon. Utvidbar skjerm med visir som gir overlegen ventilasjon og beskyttelse fra elementene. Athleisure-konseptet oppmuntrer moderne foreldre til å fortsette å leve sin aktive livsstil med barna. MEER INFORMATIE Bab. Kwon the competition with their Xplory -concept.


Inkluderer en myk madrass, dekke og regntrekk. Mykt interiør og et hardt skall på utsiden holder dem trygge på turen. Laget av robuste, vannavvisende materialer som ikke revner og er enkle å tørke av.


Det negative et at den er slitsom å legge sammen, særlig hvis sete er vendt mot den som triller. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Grått er den den gjennomgående, praktiske primærfargen for stilen.


For sikker oppbevaring av alt du og barnet trenger, har vi inkludert en handlebag med detaljer i Marina Blue eller Coral. Passer for barn opp til kg. Den vippes lett bakover når barnet sovner. Varierende høyde for sittestilling for. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.

Når du kommer til kassen, klikk på fanen: Klikk her for å legge din bestilling. STOKKE Xplory barnevogn og tilbehør som skal leveres til adresse i Norge må bestilles via vår svenske nettbutikk. Bagdelen er brukt veldig lite.


Noe slitasje på håndtak, ellers i god stand. Koppholder, parasoll, regntrekk, myggnetting og tilpasset bilsete som kan kobles direkte på vognen medfølger om ønskelig. The ultimate connection Stroller. Back in Action - leading back pain experts. Never beaten on price!


Used for few months.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg