onsdag 29. august 2018

Hvordan lager man en baby anmeldelse

Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel! Gjør et bokkupp her. Hundrevis av bøker på tilbud! Undring og takknemlighet for livet ligger som en undertone hele tiden.

Det er blitt en energifylt sakprosa-bok for de aller minste. Cappelen Damm barn og unge, Ragnfrid Trohaug. Anmeldelse i Åpen bok. Andre som så på denne, bestilte. Her finner du den Fakta.


Bokklubber Evig aktuelt tema! Giulia Enders’ Sjarmen med tarmen, Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahls Gleden med skjeden).

Hvordan kommer egentlig babyen seg inn i mammas mage? Hvis boken er en del av en serie så bør det nevnes. Det er vanlig at man nevner tittel, forfatter og forlag. Fengende, oppslukende eller treigt? Starter den rett inn i handling eller beskrivende?


Lang erfaring med minilager. Døgnåpent, sikker lagring. Besøk lageret når det passer. Mange barn lurer på hvordan babyen kommer inn i mammas mage, hvem som kan lage en baby , og hvordan det egentlig gjøres. Gjennom lekne og fargerike illustrasjoner viser bilder og tekst helt konkret hvordan man lager en baby , enten det er på den tradisjonelle måten eller ved hjelp av prøverør.


Boka ufarliggjør et evig aktuelt tema, og. Hvem kan lage en baby , og hvordan gjøres det egentlig? Og hva begynner det med? Allerede da tenkte jeg at neste bok skal handle om hvordan man lager barn.


Boken har altså kost seg i noen år oppe i hodet og ­i tankene mine, og etter hvert tatt form. Men USA er skeptiske.

Norsk barnebokinstitutt er år! Vi er direkte inne fra bursdagsfeiringen. Boka er, sjølvsagt, nøyaktig kva tittelen seier – Ei innføring i korleis barn blir til, reint biologisk, fortald med reine ord. Presentasjonen er ærleg og avslappa, og språket er enkelt. En gang var du en baby ! I denne boka får du svar på alt du lurer på om hvordan du lager en baby.


Teksten bruker noen vanskelige fagor som forløsning og embryo. Anna Fiske har tegnet veldig tydelige tegninger og skrevet korte fine tekster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg