mandag 20. august 2018

Vy tog

Vy tog

Her kjøper du billetter til alle togavganger og Vys bussavganger i Norge. Du finner også informasjon om rutetider, trafikkstatus, avbestilling og hittegods. Du finner tog - og bussavganger med reiseplanleggeren eller ved å se på rutetabellene. For mange strekninger tilbyr vi både tog og buss, slik at du kan velge det som passer deg best. Finn tog - og bussavganger og billettpriser med reiseplanleggeren.


Når du har valgt reisen som passer deg, kan du raskt og enkelt kjøpe enkeltbillett eller tur-retur-billett. Sjekk om toget ditt er i rute raskt og enkelt med vår søkefunksjon. Her kan du også se om det er oppståtte situasjoner, pågående arbeid eller planlagt arbeid som kan påvirke reisen din. Om partene ikke blir enige om en avtale, er det fare for. For da togene var innstilit på undertegnedes togstrekning denne helga, var det ene alternativet til tog ganske så hårreisende.


Kan Vy virkelig mene at en reise mellom Eidsvoll og Oslo S, som normalt tar minutter, skal gå innom Tangen i Hedmark og ta totalt timer og minutter? Vy betaler milliarder for å få kjøre tog - ender dette med konkurs? Vy , utskjelt for sitt nye navn og lederlønninger, har nå vunnet konkurransen om å kjøre persontog på Bergensbanen,. Har du spørsmål om billetten din, eller har du glemt bagasjen om bord? Det skal være enkelt å reise med buss og tog , men likevel kan det være ting du lurer på eller vil kontakte oss om.


Vy tog

Nettbuss og NSB kjører tog og buss i Norge og Sverige. Vi har vært i samme konsern lenge, men nå skal vi samarbeide tettere for å skape enda bedre reiseopplevelser. Vi utvikler nye måter å reise på som tar deg hele veien fra dør til dør, ikke bare til og fra stasjonen eller holdeplassen.


Da blir det enklere å reise kollektivt. Persontransport med buss, tog og godstrafikk på jernbane, samt utvikling av mobilitetstjenester og opplevelsesreiser, utgjør hovedvirksomheten. Norske Tog AS eier tog som leies ut til driftsselskapene, verkstedbedriften Mantena konkurrerer med andre selskaper om vedlikehold av tog og Entur har ansvar for å selge billetter. NSB, nå Vy , sitter kun igjen med ansvar for å kjøre tog og busser og deltar i konkurranser med andre selskaper om ulike togstrekninger. Av Vy sine periodebillettkunder har 3-prosent Komforttillegg.


Samtidig utgjør en komfortvogn rundt prosent av kapasiteten i et togsett. Det betyr at komfortvognen på flere avganger har ledige seter, mens det er fullt i resten av toget. En fersk undersøkelse gjort av Forbrukerrådet viser at svært få av oss vet at du kan ha krav på å få refundert inntil hele billettprisen dersom toget ditt er forsinket. I undersøkelsen ble tusen nordmenn ble spurt om hva de har krav på når toget er forsinket, og kun prosent av disse visste hva de faktisk hadde krav på. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vy Tog har ambisiøse planer for togstrekningene som inngår i trafikkpakken, og har levert planer som både økonomisk og gjennomføringsmessig fremstår som gode og realistiske. Vy Tog vil kunne motta en oppstartsbonus på inntil millioner kroner, og en årlig bonus på inntil millioner kroner. Utbetaling av bonus forutsetter at selskapet bl.


Hun etterlyste flere sovevogner på Vy - togene. Svaret hun fikk, tok av i sosiale medier Fædrelandsvennen. Selskapet er ikke lenger Norges Statsbaner. NSB er nå ett av flere togselskaper som konkurrerer om å kjøre tog.


Vi eier ikke togene , skinnene, signalanleggene eller stasjonene, men jobber hver dag for å gi kundene våre en god reise. Et nytt navn skal styrke konkurransekraften vår i både tog og buss, fortsetter styrelederen. NSB-sjefen etter Vy -kritikken: – Folk vil like navnet når de blir vant til det.


Vy tog

Konsernsjef Geir Isaksens drøm er at reisende i fremtiden ikke kjøper billetter, men vyer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg