tirsdag 28. august 2018

Kosteskap ikea

Ny lavere pris på flere favoritter. Vi har satt ned prisen på flere av produktene våre. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Hos IKEA finner du et stort utvalg kjøkkenhøyskap i ulike dybder, bredder og stiler. Ta en titt på hele utvalget av høyskap til kjøkken på ikea. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Du kan velge å montere døren med åpning til høyre eller venstre.


Hengslet er justerbart i høyde, bredde og dybde. IKEA stiller strenge krav til alt trevirke vi bruker. Det inkluderer forbud mot bruk av verneverdig skog (f.eks. regnskog). Vi designer, producerer og sælger personlige løsninger, som gør køkkendrømme til virkelighed.


Vi lever og ånder for at sætte os ind i den enkelte kundes hverdag, behov og drømme med personlig service og exceptionel rådgivning fra erfarne eksperter. Praktiske løsninger med høyskap. Hos HTH finner du stort utvalg av høyskap. Skap et velfungerende kjøkken!


Det er ikke bare det ytre som teller. Like viktig er det som er innenfor skap- og skuffefrontene. Smarte oppbevarings-løsninger for å få utnyttet plassen maksimalt, praktiske innredningsdetaljer og dekorative hyllesystemer – alt er med på å skape et velfungerende kjøkken som du vil trives med i mange år fremover. På utkikk etter et nytt kjøkken? Finn kjøkken i alle prisklasser fra 18.


HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH! Vi bestemte oss derfor for å bygge kosteskap etter mål, og med fronter fra Ikea i samme stil som resten av kjøkkenet.


Noen meter med 2”x 4” og to sponplater kostet bare noen hundrelapper. Sparkel og maling var allerede på plass. Turen gikk til Ikea (ikke meg, men Marianne. Jeg har sluttet å dra på Ikea ) for å kjøpe dører og hengsler. Men - så kommer utfordringen - skal du ha dør på denne eller kun hyller?


Tilpassing av døren er mer tricky og har bla å gjøre med evt profil, avrunding etc. Hvis døren ikke er av heltre, men spon slik IKEA vanligvis er, må du til med nitidig pussing, plastisk tre og tilslutt litt maling. Enkleste løsning - ha hyller. Vår Design Styler hjelper deg med å finne riktige farger og materialer til kjøkkenet.


Prøv visualiseringsprogrammet her. Har du et stort spiskammers eller kosteskap , kan du montere armaturer som er bevegelsessensitive, slik at lyset kun er tent ved behov. Du vil gjerne se maten på bordet, og ha øyenkontakt med dem du spiser sammen med – uten å bli blendet av taklampa over bordet. Vaskerommet ditt er ofte et hjemsted for vaskemaskinen, tørketrommelen, skitne støvler og våte regnjakker. Vaskerommet skal kunne mange ting, og derfor har vi samlet en rekke veiledninger og tips til hvordan du får mest mulig ut av vaskerommet ditt.


Innen kort tid vil du motta din bestilling i posten. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken, ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg