mandag 20. august 2018

Sølv til herrebunad vestfold

Stort utvalg av kvalitetsbunader sydd etter dine mål. Vi tilbyr mer enn 1ulike bunader. Livstidsgaranti på broderi og søm. Vi har også alt av bunadsølv og tilbehør.


Rask levering og god service. Til bunaden er det vanlig å bruke en dobbel halsknapp utan heng, mansjettknapper, kne-og veste-spenne samt knapper til vest, trøye og bukse.

Dame: Sølvet består av ein halsring og 1-søljer på skjorta samt beltespenne, mansjettknappar, veskelås, par maljer og kjede med spyd. Mange brukar også sølvbelte. Bjørklund smykke- og klokkekjede.


Kjøp på nett, bytt i butikk. Jakken er en kopi av en jakke fra gården Trolldalen i Andebu, og er å se på Norsk Folkemuseum. Buksen er en kopi av en skinnbukse fra Kodal.


Sølv , strømper, bån sko og annet tilbehør kommer i tillegg. Kontakt oss gjerne pr. Kan normalt leveres innen 3-mnd.

Utstillingsmodeller kan leveres på få. Alle fortjener å skinne i nasjonaldrakten sin! Hos Ekte Bunad er det ingen sak å finne frem til bunadsølvet som passer din drakt.


Du velger først bunadstypen din, deretter vil du bli presentert for utvalget som er riktig for deg. Vårt bunadsølv kommer fra produsenter med over års erfaring. Produsentene har et meget godt utvalg, samt bred kunnskap når det kommer til produksjon av ekte.


Tips til deg som skal ha bunad. Herrebunad er maskulint! Du som vurderer å kjøpa bunad treng ikkje å nøla lenger. Her er tipsa du treng for å koma i gong.


For damene har talt: Menn i herrebunad er maskulint! Vi lager knappene i et tradisjonelt mønster som er det mest brukte mønsteret i sølvet til denne bunaden. Bunader for enhver anledning. Det er hovedsakelig rødtrøye som blir brukt.


Se vår kontaktinformasjon. Send inn kontaktskjema. Husfliden har to mannsbunader som begge fås i ulike varianter. Det var nok messing som var løsningen for de mange mindre bemidlede.

Men oksydert, upusset sølv ser fort ut som tinn, og dette har nok ført til noen misforståelser. De har vært i produksjon i over år. Ekte Bunad bryr seg om tradisjoner og håndverket bak produksjon av bunadsølv. Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk tilknytning til.


Vestfold Husflidslags herrebunad , modell Borre. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg