mandag 13. august 2018

Sommerforkjølelse 2018

Sommerforkjølelse 2018

Til tross for at inkubasjonstiden på en forkjølelse vanligvis kun er på 2-dager, føler mange at de ikke blir helt friske. Forkjølet kan man bli hele året, men det er kanskje ekstra kjedelig å bli forkjølet når været er fint, og man helst skulle drevet med aktiviteter utendørs. Med god og lindrende pleie trenger kan en sommerforkjølelse være til å leve med. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


Sommerforkjølelse 2018

Der og da føles det kanskje likevel som om sommerforkjølelsen skiller seg fra forkjølelser ellers på året. Fordi vi er mer aktive, kanskje på reisefot, bader og driver med andre utendørsaktiviteter, kan nemlig forkjølelsen vare litt lenger enn om vinteren. Forkjølelsen går stort sett over av seg selv i løpet av 7–dager.


Hosten kan imidlertid vare i tre uker eller mer. Virusene angriper slimhinnene i nese og luftveier. Søker du etter forkjølelse? Trenger du kjerringrå tips og hjelp om forkjølelse, så finner du det her.


Den kan nemlig være verre enn den du får på vinteren. Når skal du være hjemme med forkjølelsen? Informasjon til allmennheten og helsepersonell om influensa og sesonginfluensa.


Temaside for informasjon, rå nyheter og statistikk om den årlige sesonginfluensaen. Hvorfor måtte en sommerforkjølelse dukke opp akkurat nå og hvor lenge vil elendet vare? Mange opplever at de nesten alltid blir forkjølet eller sjuke når den etterlengtede ferien endelig er der. Ifølge immunforsvar-eksperter kan det ha med stressnivået ditt å gjøre og hvordan immunforsvaret takler endringer i hverdagen. Før jeg er helt ferdig med å vrenge meg for dritt MÅ jeg bare få si at han speakern kunne tatt seg en bolle eller to.


Sommerforkjølelse 2018

Under utdeling av uttrekkspremier senket han seg selv ned på absolutt lavmål vedr kjønn og farger. Selv om en forkjølelse og influensa kan ha mange av de samme symptomene, forårsakes de av ulike virus. Sommernattsløpet får tommel opp fra meg. Om du ikke passer på, er det duket for en real sommerforkjølelse i slutten av måneden. Det var helt pinlig.


SIDE2): Du kan bli kvitt forkjølelsen i løpet av få dager, men for mange er det vanskelig å la kroppen hvile seg frisk. I dag er det derfor ikke uvanlig å ha symptomer på forkjølelse i. Man kan få rennende øyne, sår hals, hoste osv. Hvor mye og for ille det er, varierer ofte fra gang til gang, og fra person til person. Hvordan skille allergi for or og hassel fra andre pollenallergier?


Sommerforkjølelse 2018

Allergi for or og hasselpollen har en tidligere sesong enn salix og bjørk. Symptomer som først dukker opp tidlig på våren kan derfor indikere allergi for hassel og or. Noen andre enn meg som har blitt forkjøla nå? Hodepine følger ofte me og allergien kan forveksles med sommerforkjølelse. LES MER: Symptomer på pollenallergi.


Annonsørinnholdet er ikke lengre tilgjengelig. Innholdet du forsøkte å nå er desverre ikke lengre tilgjengelig. Du kan søke etter relatert innhold her eller velge blant artiklene nedenfor. Pimpernellen forsøker febrilsk å finne plass til nok et brett med skitne kopper på benken.


Hun har øyne store som tinntallerkener når hun i kjent stil hever de smekre øyenbrynene og ser heller skøyeraktig skart bort på Sjefspoteten som freser og svetter for harde livet i skrubben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg