mandag 6. august 2018

Britax nakkestøtte

Britax nakkestøtte

Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Plustest-godkjente MAX-WAY for 9-25kg gjør det mulig for ditt barn å kjøre bakovervendt lenger.


MAX-WAY har en rekke funksjoner som er tilpasset det voksende barnet: Flere hvileposisjoner, justerbar nakkestøtte og sele, samt bryst- og magestøtter som gjør reisen ekstra komfortabel. Gir barnet ekstra komfort, holder hodet på plass og forbedrer sikkerheten. Når barnet har fylt år, og har vokst ut av bilstolen, kan du velge mellom en beltestol eller en beltepute. Britax Head Support. Hovedforskjellen mellom beltestoler og bilstoler, er at beltestolen har en høy rygg- og nakkestøtte.


Setet kan også monteres fremovervendt fra 18kg (anbefales ikke). Setet har blant annet justerbar nakkestøtte og seler, og er fleksibelt i bredden, slik at det hele tiden passer perfekt til ditt barn. Egnet for barn opp til måneder. Justerbar sele, nakkestøtte og bærehåndtak. Det finnes også en justerbar sele og nakkestøtte for å kunne tilpasse setet til barnets individuelle form.


Britax nakkestøtte

Bilsetet kan monteres med bilens trepunktssele eller isofix-base. Swingifx M i-size er det mest fleksible oppfølger til enhver babystol, og passer fra - 1cm). Sideveis rotasjon mot den åpne bildøren gjør det enkelt å plassere barnet i setet å feste sikkerhetsselen. Isopor ved nakkestøtte er ødelagt, men den fåes kjøpt løst. Du kan enkelt rotere setet grader mot den åpne bildøren, slik at å sette inn og spenne fast den lille går som en lek.


Enkel justerbar ergonomisk nakkestøtte sikrer barnets hode ved soving. V-formet ryggstøtte gir optimal rom og støtte, som gjør hver tur mer komfortabel. Dulafix M I-size er det mest fleksible alternativet for barnet ditt, fra mnd. Med 360° rotasjon tilbyr setet maksimal komfort for både foreldre og barn, setet kan brukes bakover- og forovervendt (vi anbefaler som Trygg trafikk at barn bør sikres bakovervendt så lenge som mulig, minst til de er fire år). Søk etter nakkestøtte på Kelkoo.


Britax nakkestøtte

Sammenlign tilbud på nakkestøtte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Praktisk tilbehør, der gør dit liv nemmere, når du er på farten med dit barn. Når den dagen kommer da barnet ditt ikke lengre passer i en bakovervendt stol, er det på tide å bytte til en beltestol. Det skjer når makslengden eller maksvekten overskrides, eller når den øverste kanten på barnets øre stikker opp over bilstolens nakkestøtte. Dersom bilstolen har hodestøtte, er det høyden på den man skal gå ut ifra.


Festes på bilsetets nakkestøtte ved hjelp av remmer. Flørter med forumet. Med monteringsindikatorer og en optimal sidekollisjonsbeskyttelse, kan du som forelder føle deg helt trygg og sikker. MAX-WAY PLUS gjør det mulig å reise lenger bakovervendt, fra kg til kg – den sikreste måten å reise på.


Den har i tillegg avansert sidekollisjonsbeskyttelse (SICT) som kan justeres for bruk på siden nærmest døren. Stoffet er veldig lett å tørke av med en klut, så trenger sjeldent ta det av for å vaske. Har justering i siden, så man kan tilpasse setebredden etterhvert som barnet vokser. Har veldig justerbar nakkestøtte.


Lett forståelig installasjonsguide på siden av setet. Fargemarkering og piler som viser hvor selene skal festes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg