onsdag 15. august 2018

Islandske hundenavn

Hvis du har hun lurer du kanskje på hvor vanlig navnet dens er. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Klubben er i tillegg medlem av Icelandic Sheepdog International Cooperation , ISIC som det forkortes, de har som et hovedmål å hjelpe og oppmuntre grenseoverskridende samarbeid i alle saker som vil være til nytte og bevare den islandske fårehunden. Kjendisene sine valg av hundenavn kan være en en fin måte å få inspirasjon til et morsomt og kult navn til din nye hund. Jo, kjendiser vet jo som regel hva som er kult og trendy.


Rasebeskrivelse av islandsk fårehund. Den islandske sheepdog er en spisshund fra hundene brakt til Island av vikingene. Det ligner litt på norsk buhun og har felles stamfar med moderne Shetland sheepdog og Welsh Corgi.


Herding instinkter og lærevillighet kan måles ved noncompetitive gjeting tester. Islandske Sheepdog som viser grunnleggende gjeting instinkter kan trenes til å konkurrere i gjeting prøvelser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. I tillegg finner du hundenavn , artikler i DogLex, oppdrettere, dyrleger, klubber, hundehotell, kurs og skoler, dyrebutikker og mye mer.


Lag ditt eget islandske navn med VGs navnegenerator. I gamle dage var det mest udbredte islandske drengenavn Thor, opkaldt efter den nordiske gu men det ændrede sig, da kristendommen blev indført i Island. Herefter blev bibelske navne som Jón, Pétur og Páll (efter apostlene Johannes, Peter og Paulus) populære. Selv fire århundreder senere er Jón det mest populære islandske drengenavn. Dette er en liste over populære navn.


Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden. Hundenavn til tispe finner du her. Se også: Gratis hundefôr og rabattkampanjer – Smarte produkter til hund og eier.


Denne oppføringen ble lagt inn den tirsdag, 25. You can follow any responses to this entry through the RSS 2. Skal gerne være noget man kan udtale, og man ikke behøver at stave og hakke sig igennem til andre. Omvendt synes jeg heller ikke et typisk dansk hundenavn som Buller og Fido lige passer til. Jeg tvivler på, at jeg kan finde et pigenavn, der betyder stædig. En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Normalt vil det blive betegnet som et lidt nedsættende navn. Men det islandske ord for stædig, kommer af det oldnordiske ord for stærk, stolt og tro. Du kender nok den danske form trodsig. Hvis du går ud fra styrke eller stærk, er der flere mulighed som Trude eller Magnhild. Velkommen til hundenavne Du vælger navnene i den alfabetiske oversigt i menuen.


All rights reserved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg