torsdag 31. oktober 2019

Jul i svingen episode 2

Norsk julekalender. Det skjer mye i Svingen i desember, enkelte ting er ganske vanlige juleting, mens andre er litt mer spesielle. Det har flyttet inn en ny familie i Svingen. Jenta i den nye familien, Victoria, er ganske så frekk og vanskelig å like.


Linus prøver så godt han kan, men de er veldig uenige og forskjellige.

I Svingen gleder alle seg til den årlige julegrantenningen. Marvin synes arrangementet er kjedelig og har en plan for hvordan det hele kan bli litt mer feiende og flott. Bestemor og bestefar. Jul i Svingen ) - Flex Grade arr:. Familien til Linus drar for å besøke bestemor og bestefar, men Marvin gruer seg, han tror nemlig ikke de liker ham noe særlig.


Victorias mamma, Vera, lager en teatergruppe for barn. Barna feirer Luciadagen, den årlige ski­stafetten går av stabelen, det konkurreres om hvem som kan finne den fineste julegrana, det bakes enorme mengder pepperkaker, barna går julebukk, de redder en påkjørt rev og de bygger en snøborg og.

Victoria sier at Svingen -barna kan få være me selv om hun ikke liker dem så godt. Nure ser Victoria for første gang og blir hodestups forelsket. Please try again later.


Hver episode er frittstående. Det kostet NRK millioner kroner å lage serien, som ble solgt til flere andre land. With Fridtjov Såheim, Jakob Borgen, Sebastian Warholm, Adrian Falch Karlsen. Se alle episodene her.


TV Play, Nett-tv Play. JUL I SVINGEN : Fra høyre Akaya, Åsa, Linus, Nure, Atif og Børre. Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå. Kan du prøve på nytt litt senere?


Alle de voksne var teite og dumme. Og det var ingen julestemning sier de. Let etter røde hjerter i lukene, og vær med i trekningen av fine bokpakker. CE-advarsel: Ikke egnet for barn under år.


I Blåfjell er det tid for Turte og de andre blånissene å våkne etter høstsøvnen, og i Bygda.

Serien gikk på lørdager. Nei, det har jeg sett mindre av. Sikkert fordi jeg kun ser barne-tv når det er julekalendere, og som gir følelse av nostalgi. De skal legge ut alt som kom før tror jeg det er.


This episode has no summary. Men de har ikke rettigheter på alt så det er ikke sånn at absolutt alt kommer ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg