tirsdag 8. oktober 2019

Jul i blåfjell teater

Medlemsfordeler hos et av landets mest renommerte teater for medlemmer av LO-forbund. Billettene må bestilles elektronisk fra LOfavør sin nettsider eller i LOfavør-appen. Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Julen markeres med festligheter over hele verden.


Har du hørt om disse tradisjonene?

Etterfulgt av oppfølgeren Månetoppen – hvor begge ble en enorm suksess. Jul i Blåfjell ble for første gang vist som julekalender på NRK. Produsert av NRK Super. Ide og manus: Gudny Ingebjørg Hagen.


Musikk: Geir Bøhren og Bent Åserud. Vi er et barne- og ungdomsteater som har øvelsene våre på Herøyahuset. Juleteater for hele familien.


Dette er en herlig oppsetning med et stort profesjonelt ensemble. Og med Svein Sturla Hungnes i registolen er det bare å glede seg.

Det er med stor glede HJERTNES KULTURHUS ønsker velkommen til et herlig gjennsyn med Turte, Tvilling, Rødnissejenta og alle de andre i Blåfjell. Snart kommer jula til Blåfjell. Ja, kanskje Mamsen og Lillegutt også dukker opp…. Idé og manus var av Gudny Ingebjørg Hagen, musikken var av Geir Bøhren og Bent Åseru regi for fjernsynet var ved Torunn Calmeyer Ringen, kostymene ved Gerd Johnsrud og scenografien ved Aili Strømsted.


Teater i Oslo med tre scener. Jul med Prøysen og snekker Andersen. Velkommen i teatret! Reduserte priser for studenter og under 30. Kjøp billetter på nett.


Og selvsagt dukker Mamsen og Lillegutt opp også. Endelig kommer teaterforestillingen til Moss. I år skjer det merkelige ting i. Andersens rørende historie om piken med svovelstikkene. Gjennom sang og dans blir du kjent med gatelivet og utfordringene barn og voksne møter der.


Med magisk scenografi og kostymer, velkjente melodier og viktig budskap har JUL I BLÅFJELL blitt en varig juletradisjon på hovedscenen. Det er i år år siden blånissene for første gang våknet fra høstsøvnen sin og gikk som julekalender på NRK. Vi lover ekte julestemning,latter og et viktig budskap.


Men å se den kan bli vanskelig.

Glad jul i Sand kirke Sand kirke i Nord-Odal - Sagstua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg