fredag 25. oktober 2019

Kaptein sabeltann og grusomme gabriels skatt

For hver gang har det vært videreutviklet musikalsk og dramatisk. Sangene kommer så tett at stykket til tider minner om en rockekonsert for barn. Han hever langkikkerten og speider innover mot land.


Kaptein Sabetann og Havets Hemmelighet er en forestilling som har premiere 6. Da Grusomme Gabriel kom opp av havet, grep panikken sjørøverne og de flyktet til havs.

Gullet ble liggende igjen på stranden. Kongen på Havet hadde ingen anelse om at han hadde blitt lurt av Pinky, verdens yngste sjørøver. Amalia (13år): Og han mini-sjørøveren som danset, han var jo bare så skjønn og flink. Pinky har vokst opp på sjørøverøya Det Usynlige Land.


Her er de rikeste i din kommune. Det finnes noen feller man kan gå i, som er ukjente for folk flest. Siden da har han tatt meg med på utallige spennende eventyrferder tilbake til barndommens hav og havner, tilbake til spenningen, leken og latteren.


Det snakkes i alle havner om alt jeg har sagt og gjort.

Terje Formoe) Ryktene går om en mann i gull og sort. Vi finner deg uansett. Du kan ikke flykte.


Nå er vi tilbake der det hele eventyret begynte: Kjuttaviga, hjemstedet til sjømannen Ruben, tante Bassa og vesle Sunniva. Dette nye albumet inneholder alle sangene fra årets oppsetning i Dyreparken. Den Sorte Dame pløyer bølgene på Grashavet. Vi kommer alltid tilbake. Og selvsagt Grusomme Gabriel i KAPTEIN SABELTANN og Grusomme Gabriels skatt ! Kjøp Grusomme Gabriels Skatt - Jubileumsutgave på CDON.


Lave priser og rask levering. Velkommen til et fantastisk jubileumsår! Forestillingen er ganske lik den som ble spilt året før bare at. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app.


Prova veckor gratis - utan bindningstid! Les mer på boksnuser. Denne gangen er ikke Kongen på havet og Pinky helt enige om hva som er viktigst i livet.


Kongen på havet har bare en tanke i hodet: Å finne Grusomme Gabriels skatt som forsvant for nesten 1år siden!

Use the HTML below. Kveldsmagi for store og små! Magisk og spektakulær kveldsforestilling, 4. Men så lenge man er allsidig og positiv, så er det utrolig hva man får med seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg