fredag 11. oktober 2019

Jeg er 14 år og tror jeg er gravid

Jeg er jente på og gravid. Jeg og kjæresten min har bestemt oss for at abort er det beste men vi vet ikke hvordan vi skal gjøre det. Foreldrene våres vet ikke noe og vi vil helst ungå at de får vite noe. SVAR: Hei jente år Takk for at du skriver til ung.


Dere vil helst ikke at foreldrene deres skal få vite noe. For noen kan det være noe de begynner å glede seg til og kanskje fantasere om hvor hyggelig det vil bli, men jeg tror det er svært sjeldent at jenter i denne aldersgruppen aktivt prøver å bli gravide.

Og det er bra - svært få -åringer kan forutse hvordan livet med en baby vil bli, og er mentalt klar for dette. Graviditet Hvis du tror du er gravid og tar en test, så kommer det noen dråper med vann opp i urin. På bloggen sin skriver Malin om hvordan det var å bli gravid som åring, og mamma som åring. Hun er ikke alene om å bli ung mor. Line Emilie Sundqvist Gjørtz (21) ble gravid som 17-åring.


Blir ikke gravid , jeg I en alder av år var Malin sammen med en gutt som var et år eldre enn henne. Jeg tar p-piller, men det kan hende at jeg har glemt noen piller. Jeg sskulle hatt mensen for dager siden.


Tror du jeg er gravid , og hvis jeg er gravid , hvilken type abort er best for en som ikke kan bruke så lang tid på selve aborten?

Familie er grunnen. Mvh Usikker år gammel jente. Men jeg vil ikke ta vare på det. Men hva gjør jeg om han plutselig vil ha det.


Kan det hende jeg er gravid ? Jeg har hatt ubeskyttet sex, og har ikke fått mensen. Han vil helst at jeg skal ta. Finn laveste nettpris her. Ikke sikkert det er for sent, og uansett kan du gjøre det etter denne graviditeten. Dere må faktisk ta litt ansvar dersom dere ikke ønsker å bli gravide.


Hvis du er gravid bør du finne ut av det snarest mulig. Sånn at du kan lage en plan for hva du kan gjøre med det videre. Her lukter det muffens laaang vei.


Siden jeg er langt fra å være lege skal jeg ikke hevde dette hardnakket, men jeg tror hun enten 1) er gravid med en eller annen hun ikke vet hvem er eller ikke vil kjennes ved eller 2) sier hun er gravid uten å vite at hun er det. Ta kontakt med noe helsepersonell som kan gi deg skikkelig råd om dette. Så bra at du skrev til oss her på ung. Det er vanskelig å svare på hvordan det vil bli å være gravid når du går i 8. Noen fortsetter skolen som vanlig og avslutter r.

Det er ikke godt å være bekymret for om man er blitt gravid , og det at du føler deg kvalm og sliten kan jo komme av andre ting, men. Velkommen til Mammanett! Du må registrere deg før du kan skrive innlegg, delta i terminklubber og foreldregrupper eller stille spørsmål til fagpersonalet. Det er heller ingen tegn på at den kommer snart.


Men har _alltid_ hoppet av i svingen som man sier gangene før fordi vi ikke ønsker barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg