onsdag 2. oktober 2019

Loppemarked dale 2019

Tips oss om arrangementer HER. Databasen blir oppdatert fortløpende. Vi takker alle som var innom vårt loppemarked helgen 31.


Det gjør at vi kan gi barn og unge mulighet til å holde på med musikk og spre glede med opptreden på 17. Lurer du på hva som skjer i Oslo og Akershus av loppemarkeder i tiden. Er du på jakt ettet noe spesielt eller bare har lyst til å ta en liten loppis runde utenom helg så er det bare å ta seg en tur til meg, selvfølgelig etter avtal.


Oslo hvert år i begynnelsen av september. Dette er hovedinntektskilden til korpset og dermed et viktig arrangement for korpset, og også for nærmiljøet og for alle som liker å dra på loppemarked. Vi håper du vil besøke vår hyggelige kafé med et rikholdig utvalg. Landsdekkende side med informajon om loppemarkeder i Norge. Dette er en gruppe med informasjon om hvor neste loppemarked , garasjesalg og bruktmarked er.


Kjøp og salg skal ikke foregå her. Vi tar heller ikke i mot lopper på denne siden, så dere må selv ta. Hvilke lopper kan du levere? Vi setter stor pris på om du leverer loppene sortert. Vi tar imot det meste av lopper så lenge de er hele og ser bra ut, men det er en del ting vi dessverre ser det er vanskelig å selge.


Finn frem alle ting du er ferdig med og sett kursen mot Eiksmarka skole! Garasjesalg = et privat utsalg fra eget hjem. Loppe­marked på Eiksmarka. Bruktmarked = utsalg hvor flere går sammen om å selge private ting i et privat utsalg utenfor hjemmet.


Vi har sammenleggbare plastbord til utleie. Perfekt til alle arrangementer. Vær ute i god tid med bestilling. Bord er ikke tilgjengelig for utleie de helegene vi har loppemarked.


Kom til kæmpestort loppemarked i Bella Center. Liahøis Venner Papirene legges ut på nettsiden her etterhvert. Bus og Metro kører lige til døren. Vårens loppemarked er på Langhus skole lørdag 25. Hvis du har lopper til oss kan de.


Vi vil takke alle kunder, besøkende og alle loppegivere for et vellykket loppemarked. Hosle og Bekkestua skolekorps hjemmeside. Takk til alle kunder, vårt fantastiske nærmiljø som ga oss lopper, alle veteraner, frivillige, korpsfamilier med barn, foreldre, besteforeldre som jobbet døgnet rundt for at et lite korps skal kunne lage Bærums triveligste loppemarked ! Bondi og Vettre skolekorps sitt loppemarked arrangeres i Askerhallen helgen 18.


Ta kontakt for levering av lopper på. Uken før hvert loppemarked er vi åpne fra kl til tirsdag til og med torsdag for å ta i mot nettopp dine lopper. Borgen ungdomsskole, Asker. Konnerud skolekorps er fra Konnerud i Drammen.


Korpset har rundt medlemmer i alderen 6-år, og rekrutterer fra skolene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg