fredag 25. oktober 2019

Søskenvogn erfaringer

Kjøp søskenvogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. PT Vibe Vruller godt, og takket være de tre lufthjulene kan den kjøres i terreng så vel som i bymiljøer. For at vi skal sikre tiltrekkelig kvalitet på brukerevalueringene, har vi utelukkende tatt med vogner som minst fem brukere har erfaringer med.


Søskenvogn erfaringer

AnonymBruker skrev: Ser ut til at veldig mange her har et stort fokus på sykdom og tror ikke det er sunt i lengden. Da jeg først begynte på dps så ble det et stort fokus på mine diagnoser, alt jeg gjorde handlet om det. I behandlingen var det selvsagt fokus på det, hjemme måtte. Evt har en annen søskenvogn å anbefale? Mountain Buggy, Bugaboo donkey eller Babyjogger City Select.


Jeg har brukt flere uker på å finne en søskenvogn. Det blir ca 15mnd forskjell mellom mine to. Da har vi testet vognen Beemoo Søskenvogn fra Jollyroom.


En sykkelvogn kan fylle mange funksjoner for en barnfamile. Den kan fungere som transport i hverdagen i stedet for en søskenvogn , den kan fungere for barn som ikke trives i sykkelsetet bak, eller for foreldre som ikke føler seg komfortable med å ha barnet i et sete foran på sykkelen. Tenker at om det skulle vise seg at vi har behov for søskenvogn kjøper vi det da, men ser egentlig for meg at det går helt fint med én vogn. Når veslemor skal sove – bildedryss av vår søskenvogn. Jeg leste mange erfaringer og bestemte meg for å gi den en sjans.


Og GJETT om jeg er glad for det. Hun skal selge sin nå etter knapt et halvt års bruk, da hun ikke er fornøyd i det hele tatt. Alt mellom himmel og jord som berører det å være foreldre og å ha barn.


Trenger vi søskenvogn ? Noe annet jeg også tenker en del på er hvilken vogn vi eventuelt skulle byttet den ut med! Og hvis vi trenger det, går det an å bruke vogna selv om bare den ene delen er på (nå tenker jeg i forhold til bilen). Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Men hva synes du om Moutain buggy duo og bumbleride indie twin (evt andre du kan anbefale). Er på utkikk etter en søskenvogn som er grei å trille både i byen og terreng, sportsdelen kan vendes begge veier og ikke tung. Hei, Så leit at du har måtte vente så lenge på svar fra vår kundeservice. Jeg kan med sikkerhet si at det ikke er normalt at man venter mnd på svar fra oss, så da har det nok skjedd en feil.


Vi gleder oss til å bruke den i sommer og i åra fremover. Det er jo supert at man kan sette i babysete også, slik at man i prinsippet har søskenvogn om det skulle komme en til. Jeg anbefaler den gjerne til andre Marte Sofie Bilet. Erfaringer med vår Nordic Cab Vi kjøpte vår nordic cab for omlag halvannet år siden da vår sønn var.


Hei Jeg begynner å få det travelt med å bestemme meg for en søskenvogn , så håper noen kan hjelpe meg med erfaringer. En defekt glidelås (se bilder). Profilinformasjon om selgeren.


Dette er en kvalitetsvogn med mange. TFK koppholder til singel vogn. Merk at den går ikke over hele håndtaket, men til midtstangen. Skal en gang i løpet av våren bytte ut bilen med en MPV-type bil. Med unge, barnevogn og opppakning så duger ikke den lille stasjonsvognen man har.


Så ser først og fremst på Mazda mtp innbytte hos merkeforhandler. Men Ford S-Max virker jo lovende, og Toyota Verso er. Har en mazda 323f nå. Du kan se på Superb.


Den er vel så lang som Vectra-en, men smalere og i praksis et trangere bagasjerom (skrånende bakrute hindret vår søskenvogn til å få plass uten å demontere hjul). MEN, det er en nokså grei bil ellers, og jeg mener den tar din campingvogn, i 4x4-utgave. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene.


Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg