onsdag 30. oktober 2019

Slette facebook

Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen. Du kan måtte kontakte appene og nettstedene for å gjenopprette kontoene der. Logg på med epost og passor og klikk på Logg inn. Klikk på pilen i øverste høyre hjørne, og velg punktet Innstillinger i menyen som vises. Hvis du er administrator for en gruppe, kan du slette eller arkivere den.


Hold kontakten med venner, familie og andre du kjenner.

Del bilder og videoer, send meldinger og få. Du kan enten deaktivere profilen, eller slette den helt. Hvordan slette en hacket facebook konto?


Har opprettet ny konto, men personen har blokkert meg så kan ikkke gå inn på tidslinjen å rapportere. Har vert inne på facebook hjelpesenter, men alle lenkene der går på å gå inn på tidslinjen å rapportere. Fra høyresiden kan du gå tilbake både måneder og år, for å se hva du har søkt etter. I den siste iOS-oppdateringen (og sannsynligvis svært snart på Android), kan du nå slette en melding du har sendt, slik at den også blir slettet for mottakeren(e).


Jeg skulle opprette en hemmelig gruppe, men gjorde feil og opprettet en ny side.

Nå vet jeg ikke hvordan jeg får slettet denne siden. See actions taken by the people who manage and post content. Selv om det er en tidsspennende metode for noen mennesker. Brukere under år foretrekker ofte andre sosiale medier, som Snapchat eller Instagram, forklarer Magin. Jeg vil ikke ha noe med den å gjøre.


Jeg har ikke facebook så kan ikke slette den gjennom der. Vær opmærksom på, at du ikke vil kunne aktivere din konto igen eller hente eventuelt indhol du har tilføjet. I utgangspunktet har man to muligheter. For at slette en facebook side, så skal du først være inde på siden og have administrator adgang.


Herfra kan du så vælge “Rediger side” øverst. I denne menu, vælger du så “Administrer tilladelser”. På den side der kommer frem, kan du så vælge punktet næsten nederst, der hedder “Slet side:”. Sletter du en negativ kommentar, vil de ofte vil det bare ende med at kunden på nytt skriver en kommentar på siden.


Denne gangen er hun eller han kanskje enda mer irritert fordi vedkommende føler seg ignorert. Ofte bemerkes det også at forrige kommentar ble slettet uten videre. Men hvis det er et problem for en av partene i det nye forholdet, så hvorfor ikke?


Tross alt, digitale venner er ikke det samme som virkelige venner. Lurer på om det er mulig å slette en gammel facebook samtale helt?

Dersom man sletter samtalen fra sin egen account vil fremdeles samtalen vises hos den andre parten som man snakket med. Vedkommede kan fremdeles se samtalen. Det eneste det forandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg