fredag 25. oktober 2019

Kinarestaurant

Gratis avbestilling! Hundrevis av forskjellige restauranter. Vi leverer mer enn forskjellige retter bestående av kinamat, internasjonal mat og småretter. Beste kinesiske restauranter i Oslo, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Oslo, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.


Kinarestaurant en i Knarvik, Isdalstø, Hordalan Norway. Våre kokker bruker kun ferske råvarer av beste kvalitet.

Vi befinner oss midt i Bergen sentrum og serverer tradisjonell kinesisk mat av høy kvalitet. NAN TIAN HOUSE I KNARVIK. Vi er stolte av å bruke de ferskeste kvaliteter av ingredienser til å lage smakfulle retter som reflekterer variasjonen av mattradisjoner i Kina.


Enten du skal ferie bryllup, bursdag, konfirmasjon, ha julebord eller bare samle gode venner til festlig lag, så ordner vi i stand mat og drikke etter ønske. Vi serverer kinesiske og norske retter i et eksotisk miljø. Vår meny er variert og innholdsrik, samt egen barnemeny. Alle dager til kl 18. Kinamat, thaimat og norsk mat.


Beijing har kanskje de mest kjente rettene blant det kinesiske kjøkken.

Mye av dette skyldes vel retten Peking Duck, men også det faktum at de fleste store kjøkken har sitt utspring her. Vi har ett lyst, flott og luftig moderne restaurantlokale i andre etasje på Handelshuset Sør, med autentisk kinesisk interiør og kunst importert frå Kina. Spis god kinamat på Ålgård. Kjent for god mat og koselig atmosfære.


Kjøkkenet åpent alle dager frem til kl 22. I vår familiedrevne restaurant kan du bestille for hele familien, forretningsmiddager, asiatisk julebor lunsj eller du kan ringe og bestille for å ta med hjem. Vi har sitteplasser inne, og mange sitteplasser ute under tak.


Hos oss kan du lene deg tilbake og nyte den gode maten og stemningen. Ming Wah passer for enhver anledning, enten du er ute på lunsj med kollegaer eller middag med venner og familie. Restauranten finner du i Bøgata (Fagerheim) i Bø, Telemark. Her tilby vi klassisk kinamat og tradisjonelle norske rettar.


China House har restaurantar i Sogndal, Voss, Odda og Årdal. Spennende kinesisk og norske retter, koselig sted ,ta med hjem service, Velkomme til å bestille selskap og overtidsmat, bestill og hent selv til avtalt tid. En smak av Østen på Stord. Siden har vi blitt tatt godt i mot av larviksfolket. I dag er vi stolte av å fortsatt kunne tilby orientalske retter til folket i Larvik og omegn, og samtidig kunne by på noe spennende som frister hver enkelte ganer.


Vi tilbyr en smakfull asiatisk opplevelse i hyggelige omgivelser. Vårruller er ikke bare noe man spiser på kinarestaurant , gatekjøkken eller ferie.

Hjemme er det ikke noe hokus pokus å lage disse, og da mener jeg ikke å fritere opp frosne fra fryseren, men å lage de helt fra bunnen. Les mer om denne saken. Vår restaurant tilbyr retter fra det kinesisk kjøkken. Vi er opptatt av å ivareta tradisjonelle matkultur og serverer mat forankret i gamle tradisjoner, samtidig bærer de også preg av å være inspirert av moderne trender.


Kineserne har vært ivrige utvandrere og har tatt med seg mattradisjonene sine på veien. Kinesisk mat finnes over mesteparten av verden. Mange store byer har sine egne kinesiske bydeler, chinatowns, hvor kinesiske restauranter ligger tett i tett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg