onsdag 9. oktober 2019

Sykkelferie med barn i europa

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Merlot Reiser arrangerer sykkelturer i mange land i Europa. Italia har noen av de fineste sykkelstiene i Europa , og da spesielt Toscana.

Italienske sykkelferier er helt fantastiske, og med imponerende steder fra både romerske og renessanse-perider, idyllisk landskap og ikke minst utrolig god mat og vin. Vil du på sykkelferie i. Sammen med fire dedikerte feriesyklister har vi plukket ut de beste sykkelrutene i Europa ,. Avslutt med tivoli eller dyrepark i København hvis du har med barn. Våre aktive ferier kombinerer spennende opplevelser med trim og velvære. Toscanas landskap innbyr til drømmeferie på sykkel. Velg aktiv ferie med god mat og vin, vakkert landskap og kunst og kultur på kjøpet.


Uforglemmelige sykkelferier finn din neste reise Utforsk våre destinasjoner Vi har sykkelferier som passer for alle!

Store som små, utrente så vel som topptrente, gammel som ung. I tillegg til våre åpne turer leverer vi skreddersydde reiser for bedrifter, idrettslag og grupper. Du sykler, vi ordner resten. Land og strand i Europa : Det er mange fordeler med å ta familieferien i Europa. Relativt korte avstander og fint vær, for eksempel.


Enten du velger charter eller ikke, sørg for å ha tilgang til en strand eller et basseng, så er barna lykkelige. Guide til sykkelferie i Europa Her er VGs mini-sykkelguide - land for land. Toscana og Tirol klinger godt i nordmenns ører - men klarer du bakkene der? Her feirer de vinteren, med koselige restauranter fulle av skinnfeller, som Nili, hvor maten er like røff og vakker som vinterlandskapet. Reinsdyr med ferske tyttebær eller bjørnegryte gir deg varmen du trenger før du på nytt begir deg ut i snøen.


Men hva med han mannen med langt hvitt skjegg som barna (og barnslige voksne) er så glad i? Utforsk Louvre med barna , som vil like glasspyramidene og den egyptiske delen med mumier, sarkofager og papyrusruller fra det gamle Egypt. Dra også til den koselige bydelen Montmartre med sine gatemusikanter, kunstnere, små karuseller og den fine kirken Sacré Coeur som gir deg utsikt utover hele Paris. For deg som reiser alene med barn Har også mange self-guided sykkelturer, som er supre hvis ønske om å ta med barna på sykkeltur. Dere får telefonnr til lokal kontakt, men er ellers på egenhånd.


Noen steder kan vi også ordne med sykkeltralle -hvis ønske om å ta med de helt minste.

Bli kjent med geiter, kaniner, høner og hester, lær å melke, stelle og fôre dyrene, lag pinnebrød rundt bålet eller dra på tur med hest og kjerre. Bli med på guidede fjellturer og yoga, eller book en deilig spabehandling. Her er nok av muligheter – både aktiviteter og moro for barna , og avslapning og ren nytelse for de voksne.


Det er kort avstand mellom de gode opplevelsene i Danmark, og det er massevis å se og oppleve på veien. Sykkelferie er en fin måte å feriere med barna på. Den største høydeforskjellen du opplever på sykkelturen i Danmark, er når du går på og av sykkelen! Har du begynt å planlegge sommerferien? Han får følge av Kjetil Hugin, som har laget Skirapport på Pi snart år.


Alpene vil sannsynligvis bli den ferien man ser tilbake på med mest glede, sier Hugin. SYKKELFERIE I EUROPA – de mest populære DANMARK: Et av nordmenns favorittsykkelmål. Godt tilrettelagt med sykkelveier, lokale kart og korte avstander mellom tettstedene. ENGLAND: Cornwall i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg