onsdag 30. oktober 2019

Skumle bilder

I det andre bildet ser du et øyeblikk etter eksplosjonen. Bomben var i gull bilen du ser i bakgrunnen på det første bildet. Evelyn McHales kropp etter at hun hoppet fra Empire State Building og landet på en FN-limousin.


Noen kaller dette bildet Verdens nydeligste selvmord. De mest creepy gamle bildene du noen gang har sett. Du Vil Ikke Tro Hva Dette Paret Fant I En Coca-Cola Flaske!

Skumle saker hver eneste kveld! Motta Våre Mest Populære Saker Hver Uke! Skriv inn e-posten din i feltet nedenfor. Vi har samlet noen av de mest creepy bildene på nettet og ikke overraskende nok er de alle i svarhvitt.


Det bare noe ved gamle svarthvitt bilder som gjør dem ekstra creepy… La oss ta en titt! Det finnes ikke noe verre enn en smilende dukke. Finn bilder av Halloween.


Gratis for kommersiell bruk Ingen attribusjon kreves Ingen. Til og med filmer som er basert på virkelige hendelser stemmer ikke 1.

Avgiftsfri utklippsbilder i tegneseriestil for bruk i ikke-kommersielle prosjekter. Vår utklipp kan lastes ned gratis og modifiseres i et vanlig kontorprogram. Farmoren til en tidligere venninne av meg fortalte oss alltid skumle ting som hadde hendt henne. Hun fortalte at når hun la seg skrudde tv-en hennes seg alltid på, og på kjøkkenet hørte hun alltid trippe lyder ( som fingre som tripper på bordet) Det verste var at mannen som bodde der før henne døde i huset mens han så på TV (antakeligvis hjerteinfarkt). Bilde som inspirasjon og skriveramme som støtte.


Gi elevene en skriveoppgave, Tenk deg at du MÅ gå forbi dette huset. Vis frem et bilde av et skummelt hus på smartboarden eller lignende. Trekk for gardinene og fyll rommet med skumle lyder.


Gjør et søk på scary sounds på for eksempel. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok.


Bestill lett online her! Slott Mystiske Humør. Vi vil ha skumle og ekle bilder. Ta et skummelt bilde. Send det inn til oss.


Kanskje blir akkurat du med på å illustrere en av grøsserne fra Radioteatret.

I forti før det ble en altfor kommersialisert hendelse, var Halloween virkelig skummelt. Tør du å følge oss? Vi leverer de skumleste sakene vi finner til deg hver eneste dag!


De skumle mørke mennene. Med jevne mellomrom dukker det opp et bilde som later til å få oppmerksomheten til et kollektivt internett, og sist ut er dette skumle bildet fra et nedlagt motell i Amboy langs Route i USA. Det er vi stolte av og veldig glade for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg