mandag 21. oktober 2019

Opphøye kalkulator

Finn laveste nettpris her. Avansert online kalkulator. Det er gratis og lett å bruke vår kalkulator. Den støtter de fire vanlige regnemetodene, trigonometri og masse annet. Kalkulatoren kommer til å utvides med flere funksjoner i neste oppdatering.


Hvordan kan jeg opphøye et tall i et annet ved bruk av kalkulator ? For eksempel 03^10. Er det noe jeg kan trykke på kalkulatoren slik at jeg slipper å sitte å gange med hverandre ti ganger? Vi ønsker å gi deg det nyeste hjelpeinnholdet så raskt som mulig, på ditt eget språk. Denne siden er oversatt gjennom automatisering og kan inneholde grammatiske feil eller unøyaktigheter. Formålet vårt er at innholdet skal være nyttig for deg.


Dette hadde vært enklere å svare på om du lastet opp et bilde av kalkulatoren. Nå er du pretty much prisgitt de som har samme kalkulator som deg, eller de som gidder å tråle gjennom nettet etter en bruksanvisning. Er det noen som vet om en go avansert kalkulator man kan laste ned gratis? Trenger i det minste en kalkulator som man kan opphøye i x-ste med f. Vet det finnes et kalkulatorprogram for casio som jeg gjerne skulle hatt, men det kjører ikke under vista 64bit. Men hvordan skal jeg regne på kalkulatoren hvis jeg skal finne ut hvor stor befolkning dette landet hadde for år siden?


Jeg vet at man da skal gjøre det samme, men sette minus foran 10-tallet som står i potens. Problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre dette på kalkulatoren (har prøvd). Den naturlige logaritmen er basert på tallet e, som vi har på kalkulatoren. Slik finner du den naturlige logaritmen til på en CASIO- kalkulator : Svaret er ca.


Kontroller dette på kalkulatoren : Svaret du får is 1. De trigonometriske funksjonene vi skal befatte oss med her er tangens, sinus og cosinus. På lommeregnere vil disse funksjonene være merket tan, sin og cos. Vi får også bruk for de omvendte funksjonene.


Opphøye kalkulator

Metode for å regne ut kvadratrot uten kalkulator. Dette er en flere tusen år gammel metode fra Babylonia. Standard vitenskapelige kalkulatorer ;. Doublecheck takler prosentregning, kvadratrot , opphøye tall til en gitt potens, samt resiprok verdi. Men litt avanserte kalkulatorer , og dataprogrammer som Excel og GeoGebra kan beregne logaritmer. Dessverre er det litt inkonsekvens i skrivemåten.


I Excel heter funksjonen log1 for eksempel vil =log10(5) beregne den briggske logaritmen til 5. I GeoGebra heter funksjonen lg. Tierpotenser fungerer ved at man kan opphøye tiere i enten positive eller negative potenser og dermed få nye målenheter. Her er tanken den at du regner ut IRR (det vil si effektiv rent) for hvert kvartal (tre mnd).


Det vil med andre ord si at heller enn å opphøye i 1 som du gjør når du har månedsrenta, opphøyer du i fordi det er kvartaler i et år. Hurtigtaster (snarveier) i Windows og Word.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg