mandag 21. oktober 2019

Nikotinfri snus amming

Røyking, snus og amming. Men klarer du ikke å slutte helt, er det best om du kutter ned så mye som mulig, og at du ammer FØR du tar en snus eller røyk. Nikotinfri snus er snus helt fri for tobakk og nikotin. Med nikotinfri snus får du den samme følelsen og smak som med vanlig snus , men uten det avhengighetsskapende nikotinet. I dette tilfelle altså ti timer.


Du ammer timer etter siste snus , og da er det lite nikotin igjen i blodomløpet ditt, og enda mindre i morsmelken.

Det er bra at du passer på dette, men samtidig må det legges til at tobakk og snus inneholder en svært lang rekke kjemiske stoffer som vi tildels ikke har oversikten over, heller ikke farligheten. Hva er vits med nikotinfri , kan man ikke bare kutte det ut da? Noen bruker kanskje nikotinfri snus når de skal slutte å snuse. Det foreligger ikke tilstrekkelig dokumentasjon til å anbefale nikotinfri snus for å slutte med vanlig snus.


Det kreves et grundig kunnskapsgrunnlag før myndighetene kan gi anbefalinger til befolkningen. Det er 18-årsgrense for salg av nikotinfri snus. Den nikotinfrie snusen er forsøkt laget slik at den så langt som mulig gir samme følelsen som vanlig snus.


I vårt sortiment kan du velge blant spennende smaker, samtidig som de tenker på helsen din. Kalstad legger til at så lenge de vet en del om konsekvensene ved røyk og amming , er det også gjeldende for snusbruk.

Vi råder til å ha en føre-var holdning, og gir samme råd på amming og snus som ved amming og røyk. Snus , røyk og graviditet Å være røykfri øker sjansen for et ukomplisert svangerskap og gir barnet bedre vekst- og utviklingsmuligheter. Bruk av snus i svangerskapet har også negativ effekt på fosteret. På den måten kan du trygt snuse mens du ammer. Snus under amming trenger ikke å være kjedeligere.


Har lest at hvis man tar en snus rett etter amming , så er det ingen problem. Det kan hende at det ikke er så bra for tenner og tannkjøtt å bruke produktet, men det vet vi ikke sikkert. Kjøp billig nikotinfri snus enkelt og raskt hos snuslageret. Gratis frakt rett hjem i din postkasse. Snus og andre nikotinerstatninger anbefales ikke som røykeavenningsmiddel for gravide.


Sammenlignet med sigarettrøyk utsettes barnet for mer nikotin når moren snuser. Dersom du ikke klarer å slutte å snuse, er det viktig å redusere bruken og lengden du har snusen i munnen. Dette gjelder både i svangerskapet og ved amming. I snuslandet Sverige har mange allerede gått over til nikotinfri snus.


Nå kommer den nikotinfrie trenden til Norge. Kickup er utviklet og klassifiert som et kosttilskudd her i Norge, sier Richard Svensson, Fabrikksjef i Winnington. I følge Australian Breastfeeding Association er tiden mens du ammer, en svært gunstig tid å stumpe røyken på - og ikke bare for barnets skyld. For utskillelsen av hormonene prolaktin og endorfiner som blir utløst under amming , kan dempe de verste abstinenssymptomene.


Det finnes nikotinfri snus på markedet, såkalt urtesnus.

Det er svært liten sannsynlighet for at denne er skadelig, og den kan være et alternativ for gravide som ikke får til å slutte,. Vi har større tro på at det er enklere å slutte gradvis fremfor å måtte legge fra seg hverdagslige rutiner og mentale hindre på sekundet. Onico Pure White Mint nikotinfri snus hos Snushjem. Fri frakt og raske leveranser av all snus uten nikotin. Vi legger nikotinfri snus under leppen som aldri før, men er det egentlig trygt?


Og blir det lettere å slutte med snus ? VG spurte Norges fremste eksperter – og fikk svar: Her er alt du trenger. Det betyr (antakelig) at den ikke vil kunne forårsake kreft i bukspyttkjertelen (som er svært alvorlig). Nikotin assosieres også med økt fare for å dø av hjerte- og karsykdommer.


Snus Finn et stort utvalg av Snus i MENY Netthandel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg