onsdag 23. oktober 2019

Spontanabort blødning hvor lenge

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Hvis du har hatt tre eller flere spontanaborter , kan legen utrede deg for å se om det skyldes en bestemt årsak. Da vil du sannsynligvis ta blodprøver for antifosfolipid-syndrom, som er en blod-koaguleringssykdom. Men fordi spontanabort er så vanlig, vil du sannsynligvis ikke ta tester hvis du har hatt færre enn tre spontanaborter.


Blødning etter spontan abort kan variere fra noen dager som ved en mens til opptil 3-uker.

Det er derfor noen eggløsningstester kan slå pos ut når man er eller nylig har vært gravid og har HCG i blodet fortsatt. Infeksjon (symptomer: smerte, feber og eventuelt blødning ) – Blødning som resulterer i ny utskrapning. Etter aborten Kvinner har ofte blødning 1-uker etter aborten. Det anbefales å avstå fra samleie i denne tiden.


Etter en spontanabort blir de fleste raskt gravide igjen. Svært mange er opptatt av hvor fort de kan prøve. Hvordan ser en spontanabort ( spontan abort ) ut?

Abort har mange tegn og symptomer som blødning i skjeden (ikke flekker), magesmerter og kramper. Lær hvordan en spontanabort føles, årsaker til spontanabort , hvor lenge den varer og graviditet etter spontanabort. Hei, nå må jeg spørre her, da jeg ikke har noen andre å spørre. Svangerskapslengde lenger enn ni uker.


Samme behandling som over, men ved svangerskapslengde lenger enn uke ni blir du innlagt på sykehuset. Spontanaborter kan skje så seint som 22. Senere i svangerskapet kan en spontanabort forårsake kraftigere blødning , og blodet kan inneholde slim eller en blodpropp. Smertene i mage og korsrygg tiltar ofte inntil livmoren kan fordrive fosteret og morkaken. Slik forløper en spontanabort.


Kan man gjennomgå en spontanabort uten å få symptomer? Forskerne i denne aktuelle studien undersøkte sammenhengen mellom hvor lenge par ventet etter en spontanabort før de prøvde å bli gravid igjen, og sjansen for å oppleve et fullbyrdet svangerskap. En spontanabort betyr et ufrivillig, spontant tap av en graviditet før 22.


Tilstanden er forbundet med uprovosert vaginalblødning med eller uten smerter nederst i magen. Var ca uker på vei. Er det normalt å blø så lenge ?

Aldri abortert før. Legen mente at så lenge jeg ikke har ekstreme magesmerter så går det fint å vente så lenge på legetime. Man anser det ikke lenger for nødvendig at den gravide holder sengen ved truende abort, og hun kan utføre sine daglige gjøremål som hun pleier. De fleste blir likevel sykemeldt av egen lege så lenge de blør. Man fraråder imidlertid samleie og bading i inntil to uker etter at blødningen har opphørt.


Etter utskrapning er det normalt å ha en menstruasjonsliknende blødning eller mindre i noen dager, opptil 1-uker. Noen har også svake menstruasjonssmerter. Etter utskraping eller ved spontanabort , er det normalt å blø som ved ein liten menstruasjon i nokre dagar, opp til veker. Jeg har i følge min lege spontanabortert i helga, men føler meg like gravid.


Det er jo sikkert bare ønsketenkning og at ikke alle svangerskapshormonene er ute av kroppen. Men jeg lurer på hvor lenge etter en spontanabort i uke fortsetter kroppen å produsere HCG - og når skal HCGen være ute. HCG varierer nemlig så mye fra kvinne til kvinne og jo høyere verdi, desto lenger tid tar det før HCG blir igjen, eller (som er normalverdien).


Studien inkluderer kvinner som innkom med spontanabort innen utgangen av 12. De ble randomisert til observasjon (n = 46) eller utskrapning (n = 48) dersom de ikke hadde for mye smerter eller blødning eller ultralydmessig innhold i uterus på mer enn mm. Alle pasientene ble etterundersøkt – dager senere. Du forteller ikke hvor langt du var kommet da svangerskapet ble avbrutt (jo lenger på vei, jo lenger blødning ), men 2-ukers blødning er ikke uvanlig, blødningen vil avta med tiden.


Det er ikke vanlig at menstruasjonen kommer tilbake før etter 4-uker, så det er sannsynligvis ikke forklaringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg