onsdag 23. oktober 2019

Myggnetting skyvedør

Stort utvalg Myggnetting. Spar opptil på våre outlet sider i dag! Kom innom for å se. Spør våre eksperter i butikk. For en aktiv fritid – året rundt.

Vi skal ha en skyvedør i glass (26x21) mot terassen. InnovaGoods ble født takket være et ambisiøst prosjekt, hvor det primære målet var å tilby et stort og komplett utvalg av produkter for å forbedre og lette sine brukeres liv. Passer alle våre utestuer og vinterhager. Fåes i grå eller hvit ramme Prisen er pr sett og gjelder ved henting i butikk Notodden. Myggnett beskytter mot insekter, mus og andre krypdyr.


Gir deg også noe beskyttelse mot sol. Her brukes et universelt system som gjør det tilpassningsdyktig for vinduer og dører. Vanligvis er myggnetting laget av et økologisk rent stoff, som ikke har en negativ bevirkning på helsen.

Beskyttende myggnetting er perfekt egnet for alle typer vinduer og terrasser eller balkongdører. Myggnetting rammene er laget av presset aluminium eller plastprofil, som er festet med et værbestandig stoff laget av glassfiber. Og med våre mange løsninger for insektnett og myggnetting trenger du ikke å bekymre deg for uvelkomne insekter. Bli kvitt mygg, fluer, veps og andre insekter. Med en insektnetting holder du mygg, fluer og andre insekter ute, samtidig som du får det beste fra sommersolen og ventilasjon fra den friske luften.


Du har kanskje ikke tenkt så mye over det, sånn egentlig. Men, hvilken betydning har egentlig vinduer og dører for deg, og meg? Hvilken misjon har de, og hvordan påvirker de hverdagslivet til oss mennesker.


NORDAN VINDUER Behovene er mange og komplekse. NorDan skal levere kvalitetsprodukter skreddersydd dine behov. Alt fra leker til barn til verktøy som får din hage til å blomstre.


Innlegg om skyvedør med netting bybobil skrevet av boerboelheidi. Alt av bobilutstyr, campingutstyr og mye til båt og hytte. Norsk nettbutikk for deg som liker camping-, caravan-, bobil-, hytte- og båtlivet. Bestill rimelige og trygge vinduer enkelt på nett.


Sjekk våre priser lett online, eller få hjelp fra våre eksperter. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre vindu.

Du finner også alle de ulike variantene av våre vindu i oversikten. Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med en av våre avdelinger. Les mer om hvordan du velger riktig vindu.


Du kan skjermes mot alt. Vi har et stort utvalg av vindu på lager. Bor du med innsyn kan du bruke delikate løsninger som slipper inn lys, men samtidig skjermer privatlivet. Populære og velegnede alternativer i form av lamellgardiner eller plisségardiner, hjelper deg å slippe inn ønsket mengde med lys, og skjerme det du ikke ønsker inn i hus – du kan til og med tette de helt om behovet skulle være der. Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager.


Prisene er de samme som i din valgte Obs Bygg-butikk - det betyr at lokale tilbud vises på denne siden. For å se hele ukens kundeavis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg