onsdag 16. oktober 2019

Smartpanel montering

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Lurer du på hvordan man skal montere Smartpanel?

Se hvor enkelt er det er i våre monteringsvideoer. För låg eller för hög luftfuktighet kan över tid leda till att plattorna krymper eller sväller. Denne videoen viser hvordan du monterer Smartpanel.


Fuktighetsnivået i norske boliger varierer fra ca. Før montering bør panelen derfor være tørket (akklimatisert) til en fuktighetsgrad på ca. Denne akklimatiseringen oppnås i løpet av 1-uker i det kliamet som panelet skal leve i videre.


Panelet er ubehandlet og har en glatt overflate.

Overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren. Platen leveres i profilene perle, skygge og v-fas og kan enkelt males i den fargen du ønsker. Du kan også få den ferdigmal. Smartpanel Struktur er en vakker og nostalgisk panel med tydelig penselstrøk, noe som gir panelen en flott overflate.


Malt MDF veggpanel som har klassisk panelstruktur og bygger bare mm. Er helt suveren som en oppussingsplate. Smartpanel Wood är den smarta väggen som tar naturen med sig in i din bostad. En vacker, naturlig väggplatta som är helt unik, enkel att montera och inte minst färdigbetsad.


Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp. Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Det er flere fordeler med panel.


Blant annet får du struktur i veggen, men du får også muligheten til å feste ting direkte i panelet med skruer. Interiør panelplate i MDF med Skygge-profil for montering på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Platen er ferdigmalt i Egghvit med en sterk, glatt overflate som er lett å holde ren.


Veggen må være forsterket der du skal henge opp servant eller annen vegghengt baderomsinnredning.

MDF-takbord fra Opus med not og fjær. Pakke med plater, totalt Mpr pakke. Enkel montering Smartpanel Paint er en HDF plate som er klar for maling eller tapetsering.


Panelen monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. MONTERING AV SMARTPANEL Smartpanel monteras direkt på befintlig vägg eller på reglar, stående eller liggande. Materialet på den befintliga väggen måste vara jämnt, fast och fritt från smuts och fett. Not och fjädersystemet är speciellt utvecklat för att skapa ett snyggt resultat då spikarna döljs.


Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. Ved montering ved lange lengder i eks. På dør og vindu benyttes utforing, slik at man oppnår riktig avstand til overflate innvendig vegg.


Deretter festes karmlisten. Utvendig hjørne avsluttes med en vinkellist eller en utvendig hjørnekasse. Derfor er veggplatene av god kvalitet, ferdig tørket i fabrikk og gir ingen skadelig avgassing etter montering i hjemmet. Huntonit er de eneste interiørplatene som er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbun og er kanskje verdens reneste panel – helt uten skadelige løsemidler eller kjemiske tilsetningsstoffer.


Ved rehabilitering kan panelet monteres direkte på eksisterende tak. Dersom takpanelet er lagret kal bør det akklimatiseres i rommet det skal mon-teres i, ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg