tirsdag 22. oktober 2019

Takkekort konfirmasjon tekst

Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for. Fotobok med dine egne bilder. Lag takkekort med eget bilde.


Kun 68kr pr kort,minimum stk. Da kan vi hjelpe deg.

På denne siden kan du finne mange forslag til tekst til takkekortet til konfirmasjonen. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon. Du kan få laget flotte takkekort med selvvalgte bilder og tekst på flere nettsteder. Har du nylig arrangert dåp, bryllup, konfirmasjon eller begravelse, og ønsker å sende ut takkekort til gjestene?


Takkekort til konfirmasjon. Er det vanskelig å vite hvordan du best kan takke for gavene og oppmerksomheten du har fått? Leder du efter en god tekst til et takkekort til konfirmation?


Du er kommet til det rigtige sted. Vi har samlet mange tekster, der kan passe i et takkekort.

Egen tekst og bilde samt konvolutt er inkludert i prisen. Bestill takkekort etter konfirmasjonen med foto hos Optimalprint. Vi har et stort utvalg takkekort maler som kan oppdateres med bilder av konfirmanten og en egen tekst.


Kortene trykkes i Norge og har kort leveringstid. Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Lage takkekort til konfirmasjon selv. Du kan klikke og velge blant egne bilder, og du kan selvsagt endre og tilpasse kortene selv, ved å bruke en takkekort konfirmasjon mal.


Du finner en rekke takkekort konfirmasjon mal. Si takk for konfirmasjonsgavene med et konfirmasjon takkekort. Finn takkekort konfirmasjon på nettet, for enkel bestilling av personlige kort. Du kan bruke bilder tatt av fotograf, eller bilder du har tatt selv. Du kan velge mellom doble eller enkle takkekort konfirmasjon , og bruke et eller flere bilder.


Personlige takkekort med tekst Alle takkekortene til både dåp, bryllup og konfirmasjon gir deg mulighet for å sette inn et eget bilde og en egen tekst. Med de personlige takkekortene fra CEWE kan du si takk til familie, venner og bekjente på en flott men spesiell måte. Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger.


Lag invitasjonskort og takkekort til bryllup og dåp, konfirmasjon og fest. Lag dine egne invitasjonskort til bryllup og konfirmasjon , lag personlige dåpsinvitasjoner og valentineskort. Julekort med egne bilder er alltid populært.


Vi har her valgt ut noen gode sitater som kan passe som tekst på et konfirmasjonskort.

Forslag til hva du kan skrive som tekst på et konfirmasjonskort. Disse ordene kan avsluttes med Til lykke med framtiden! Disse tekster kan hjælpe dig til at blive inspireret til at formulere den helt rigtige takkekort tekst. Det kan også være, at en tekst passer på lige dine følelser, og så kan den selvfølgelig bruges præcis som den er.


Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Lag vakre takkekort til konfirmasjon , bryllup, dåp, bursdag eller andre anledninger. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv.


Velg først format og sideantall i menyen. Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet!


Leveres i sett med stykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg