onsdag 16. oktober 2019

Spirulina mattilsynet

Reduser risikoen for utrivelige og kostbare overraskelser. Vi har spirulina og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Spirulina inneholder flere gode fordeler.


Spirulina mattilsynet

De artiklene du viser til er et godt eksempel på hvor store forskjeller det kan være på anbefalinger fra forskjellig hold. For å si noe fornuftig om dette må man se på hva som er gjort av forskning. Når spirulina er alt dette gjelder. I tillegg kan det også være farer lurer bak de såkalte sunne produkter.


I spirulina er funnet som giftstoffer og metaller, kan overforbruk føre til ulike typer sykdommer og plager. Dette kan forebygges ved en bevisst bruk av spirulina. Innholdsfortegnelsen Hvordan er fremmet spirulina ? Det er virksomhetenes eget ansvar at kosttilskuddene de selger er trygge for forbruker.


Spirulina mattilsynet

Er det sunt å spise alger og bruke kosttilskudd laget av alger, som for eksempel spirulina ? Jeg har også hørt at spirulina inneholder såkalte vitamin B12-analoger, som kroppen ikke kan gjøre seg nytte av. Men kan B12-analogene slå ut som “ekte” Bpå blodprøver, slik at man blir lurt til å tro at man har gode B12-verdier? Disse to produktene tilhører helt ulike familier av ferskvannskultiverte alger.


Algen inneholder mer protein enn biff, kylling eller soyabønner. Koking i vann senker jodinnholdet. Dersom du koker algen i vann, så kan jodinnholdet reduseres med hele. Det skyldes at jodinnholdet lekker til kokevannet. Hvis du kaster kokevannet, vil altså algen gi deg mindre jod.


Basisk mat og mineralrike basepulver gjør det mulig for kroppen å kvitte seg med overskudd av syreavfall. Vi er Statens tilsyn for planter, fisk, dyr og næringsmidler. Samfunnsoppdraget vårt strekker seg fra jord og fjord til bord. Rask levering 3-dager! Fri frakt over 5Kr.


Styrkende Supermat. Jeg fikk svar fra ernæringsekspert som ikke hadde hørt noe om forskning på akkurat dette produktet i Norge. Hun kom med en del eksempler fra andre lan hvor det var blitt funnet ulike mengder av denne nervegassgiften i helsekost med spirulina , og mente at mattilsynet ikke ville tillatt salg av dette i Norge hvis det ikke var trygt. Flere enn én kapsel daglig overskrider grensen for anbefalt dagsdose, og produktet anses derfor som et legemiddel. Det er verdt å merke seg at det per i dag ikke finnes noe regelverk på tang og tare brukt i mat i Norge eller EU, og at det er produsentene som omsetter produktene som har ansvar for at disse produktene er trygge.


Mattilsynet har varslet vedtak om ommerking. Det smaker ikke noe godt, men det venner man seg til, sier Tine, som daglig bruker benytter seg av spirulina , chlorella,. Tar man medisiner som potensielt kan la seg påvirke av innholdsstoffene i kanel, skal man naturlig nok være enda mer forsiktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg