mandag 21. oktober 2019

Skappelgenser gratis oppskrift

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Se de vanligst stilte spørsmålene rundt garn, strikking og oppskrifter.


Se oversikt over alle endringer som er gjort på eksisterende oppskrifter. Skappel-genseren har blitt utrolig populær, og det ryktes at alpakkagarn er utsolgt over hele landet?

Jeg holder nå på med min andre genser. Kjøpte da Drops alpakka garn nøster og Drops vivaldi nøster. Her kommer oppskrifen jeg bruker når jeg strikker min Skappelgenseren. Denne er lagt opp med masker i motsetning til den Maria Skappel strikker som har masker.


Skappelgenser (str år) Jeg strikker skappelgenser til jentene mine, og i manko på oppskrift i riktig størrelse har jeg komponert min egen. Den deler jeg gjerne med dere, så jeg skal forsøke å forklare etter beste evne. Da har jeg strikket et par pulsvanter med falsk flette. Her har jeg brukt nordlys fra Viking.


Bruk strømpepinner om du foretrekker det.

Flettene er omtrent like fleksibelt som vrangbor så de passer fleste str. Familien Skappel var på God Morgen Norge 15. Oppskriften og mer info om garnmengde m. Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side!


Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss. Helt gratis så klart!


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.


Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Genseren strikkes frem og tilbake i rettstrikk med unntak av vrangborden. Alle fire delene sys sammen til slutt.


Jeg fulgte en oppskrift jeg fant på nettet i størrelse år og endret litt på den så den ble litt mindre. Jeg har nå strikket seks skappelgensere, snart sju.

Og siden dere har spurt litt om tips og triks, tenkte jeg at jeg skulle dele med dere! Her er de fire gensrene som jeg har selv. De til høyre er i det orginale garnet som står i oppskriften , mens de til venstre er strikket med et litt. Strikker og Strikker rett frem og tilbake uten å se og uten å tenke, så skal man bare legge det hele vekk, og neste gang man tar det opp utføre en aldri så liten sjekk.


Alt er strikket på rundpinne str 6mm, frem og tilbake, og deretter montert. Dorthen min, og den blir ikke fin! For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling.


Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Her kan du laste ned å skrive ut gratis strikkeoppskrifter som jeg har laget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg