torsdag 3. oktober 2019

Østersund aktiviteter

Reserver ditt Hotell i Östersund online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Bestill drømmeferien med Agoda.


Ting å gjøre i Östersund: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Östersun Sverige på TripAdvisor.

Snö och härliga vinterdagar i Östersund – här kan du åka slalom och längdåkning i närheten av centrum, ta en tur på skridskor eller hänga en hel dag i Vinterparken. Kanske vill du ta ett vinterbad där du kan bada med himlavalvet som tak. Här finns mycket att se och göra och gott om aktiviteter för både stora och små. Sverige, og er veldig populært for langrenn og skiskyting, mens Åre som ligger noen mil nærmere Norge har topp alpinmuligheter.


Men Østersund er et populært sted å feriere også om sommeren, med et stort utvalg av aktiviteter og severdigheter for både voksne og barn. Her finner du aktiviteter som både passer den lille to-åringen så vel som tenåringen. Du finner ting å gjøre både utendørs og innendørs, som passer både i sol og i regn.


Turist i Østersund Reisende til Østersund kan velge og vrake mellom et stort utvalg av aktiviteter og opplevelser.

Nedenfor ser du en oversikt over opplevelser og severdigheter i Østersund. Storsjöbadet, Östersund: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Storsjöbadet i Östersun Sverige på TripAdvisor. Här ser du Melissa Horn i vinter Östersund Imorgon ger sig Melissa Horn ut på en omfattande vinterturné runt Sverige, Finland och Norge. Flera konserter är redan slutsålda - men än finns chansen att knipa åtråvärda biljetter! Här hittar du aktiviteter som matchar sökningen Östersund.


Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. Vi har vært der år på ra og kan anbefales på det varmeste! Gratis avbestilling! I tillegg til at Sveriges dyreparker rommer et hav av morsomme aktiviteter for deg og barna, arbeider de fleste av dem aktivt både nasjonalt og internasjonalt for å bevare truede dyrearter. Ved å besøke dem er du med på å støtte en god sak.


Komfortable rom i vakre omgivelser, bare noen få minutter sør for sentrale Østersund og nær innsjøen Storsjön. Tilbake til toppen Nytt søk. Her har du det gøy med familien i vakker natur. Värmland er en kjempestor naturattraksjon, med 10. Opplev vakre herregårder i naturlig omgivelser, storbyferie i Karlstad og et bredt utvalg av barnevennelig aktiviteter.


I Dammån och i dess närområde finns en uppsjö av aktiviteter. Här kan man följa med på bäversafari, fiska, paddla och bada. Hallen (km), Jämtland.

Upplev farten i en Gokart i vår inomhushall! Hos Multi Challenge i Östersund kan du köra Gokart i en lång häftig bana året runt! Det er alltid noe som skjer i Østersund , uansett når du kommer på besøk.


Underholdning, sportsarrangementer og barneaktiviteter. Kulturenheten i kommunen samarbeider med lag og foreninger for å få til et godt og variert tilbu med aktiviteter innen idrett, friluftsliv og kultur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg