mandag 28. oktober 2019

Utroskap kvinner verst

Søk etter partnere lokalt i ditt område. Kvinners utroskap verst. Tall fra Statens institutt for folkehelse viser at til prosent av gifte menn og til prosent av gifte kvinner trolig vil ha sex med en.


Svar på den enkle avstemningen lenger nede til høyre - og se hva andre KK. Forskerne fikk 9menn og kvinner til å fylle ut en spørreundersøkelse på nett. De ble spurt om de har vært utro mot sin partner og hvorfor de eventuelt var det. Norsk forskning: Menn reagerer sterkere på seksuell utroskap enn kvinner.


TRONDHEIM (VG) Menn blir mest sjalu på sex, mens kvinner frykter forelskelse, viser ny forskning fra NTNU. Read what people are saying and join the conversation. Uansett så kan man aldri garantere seg mot utroskap , mener Trine Huseby. Det kan skje den som minst venter det.


Jeg tror en god holdning i et parforhol er å investere i forholdet, gi hverandre tillit og satse på at det går bra, sier Huseby. Hun påpeker likevel at man kan gjøre veldig mye som par for å unngå utroskap. Er utroskap det ultimate.


Sistnevnte er ofte verst : For utroskap som har pågått over tid er det mest skumle og katastrofale for den sårede parten. En typisk situasjon dersom en mann har vært utro er at hah ofte kan si at Hun betydde ingenting for meg. Halvparten av verdens kvinner jobber fortsatt ikke for lønn.


Her er det best og verst å være kvinne. Resultatet viser at prosent av de heterofile kvinnene svarte at de syntes det var verre hvis partneren fikk følelser for en annen, enn hvis han hadde hatt en affære som inkluderte samleie. For kvinner var svarprosenten prosent på sistnevnte.


Det har vært så mye snakk om utroskap her inne i det siste, at jeg kom inn i en tankerekke. Jeg har alltid sagt at dersom kjæresten min var utro, dvs klinte eller hadde sex med en annen jente, så ville jeg definere forholdet som over, og det på flekken. MEN, er det verre at partneren har sex med. Det er som jeg alltid har sagt, utroskap synes ikke kvinner er like alvorlig som det menn synes for de synes voldtekt er aller verst , - altså at noen vil ligge med deg er verre enn at noen avviser deg.


For en mann er det jo helt motsatt. At noen vil ligge med meg er mindre beklagelig enn at noen vil være utro mot meg. Forskning viser at kvinner og menn bekymrer seg for ulike ting når det gjelder utroskap.


For hva er egentlig verst : at kjæresten har sex med en annen, eller at kjæresten utvikler følelser for en annen? Sjalusi er en grunnleggende, ubehagelig emosjon knyttet til å oppleve at kjæreste eller ektefelle eller lignende uttrykker interesse for en annen. Sjalusi kan utløses av en annens utroskapsatfer eller være et resultat av at man tenker seg at den andre er utro, eller utsettes for romantisk eller seksuell oppmerksomhet fra en annen. I norsk språkbruk har sjalusi tradisjonelt blitt. Av: Nina Hjerpset-Østlie 9. En kvinnelig, tidligere parlamentskandidat i Kuwait, TV-verten Salwa al Mutairi, vil åpne for sexslaveri for å unngå at anstendige og virile, kuwaitiske menn begår utroskap , og foreslår ikke-muslimske, kvinnelige fanger fra krigsherjede land som passende sexslaver.


Kjærlighet og ekteskap i vikingtid. En spontan feil gjort f. LES OGSÅ: tegn som tyder på at han er utro. Men er det noe man kan gjøre for å unngå utroskap ? Kan ikke garantere seg mot utroskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg