onsdag 9. oktober 2019

Ovnsbakt svinefilet

Svinefilet er et magert stykke kjøtt, og kan derfor bli tørr om man steker den for mye. Enkelt men veldig godt. Til denne oppskriften på helstekt svinefilet trenger du en ildfast form, og gjerne et steketermometer for å få den perfekte kjernetemperatur på kjøttet.


La kjøttet ligge ute i minst en halv time i romtemperatur før du skal steke det. Sett stekeovnen på 200°C.

Hel svinefilet på grill. Her gjelder den samme kjernetemperaturen som over. Tips: Prøv å blande de ovnsstekte grønnsakene med kokt couscous og server som en grønnsaksrett.


Ovnsbakt svinefilet i spekeskinke, saltkokte poteter og mojosaus. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Takk for din vurdering!


Dette er virkelig lettlaget og god mat, som passer like godt til hverdags som til fest. Grønnsaker og svinefilet stekes raskt i stekepannen, og legges deretter i et ildfast fat, hvor svinefileten pensles med en dæsj med chilipasta og grønnsakene dryppes med en klunk soyasaus.

Helstekt indrefilet av svin er magert og mørt kjøtt som er enkelt å tilberede! Svinekjøtt er godt med chorizo, prøv retten med fyll av fersk basilikum, ost og grillet paprika. Server med grønnsaksform.


Bland mesteparten av oljen, presset sitron, oregano, finhakket hvitløk, salt og pepper og hell det over grønnsakene. I denne oppskriften har vi surret svinefileten inn med bacon. Grillede fersken og pepperyoghurt er godt tilbehør til grillet svinefilet.


Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Ovnsbakt laksefilet med kål og poteter er enkelt å lage og passer perfekt i en travel hverdag. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat.


Mojosausen lager du på forhånd se her. Svinefilet : Varm stekeovnen til 2oC, Mos sammen basilikumblader og olivenolje, eller kjør sammen til en glatt saus i en liten hurtighakker. Fritt for gluten, egg og melk. Passelig til personer.


Helstekt svinefilet med rotgrønnsaker - mager og delikat middag. La dampe av, og server til ovnsbakt kylling, gjerne med litt ekstra soya. Bruk de grønnsakene du selv ønsker.

Sukkererter, blomkål, kinakål og squash kan. Igår hadde vi helstekt ytrefilet av svin til middag og som alltid måtte jeg lete nettet rundt etter tips på hvordan jeg steker den så den blir bra. Strø over salt og pepper. Stek i ovnen på 2°C ca. Vi er kanskje over snittet glad i svinefilet innsurret i bacon, og nå er det såpass lenge siden det har stått på middagsbordet her hjemme at vi følte det var på tide igjen.


Sursøt er en gjeng ganger på kina restauranter over alt enten med kylling, svine eller rekker, og dere har sikkert vært bort i den. Innbakt svinefilet med sopp og løk. Denne retten har 10kcal pr 1gram.


Gul ris: dl langkornet middagsris dl vann 1⁄ts salt 1⁄ts gurkemeie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg