fredag 4. oktober 2019

Ikea madrass

Hvilken madrass passer din kropp? Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Se hele utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.

Hos oss finner du et bredt utvalg av madrasser til meget god pris. Sov bedre med en nye madrass. Madrassene våre har komfortgaranti, som betyr at du kan sove på den inntil i dager, og er du ikke fornøy kan du levere madrassen tilbake og få tilgodelapp, eller bytte til en ny madrass. IKEA vet hvor viktig god søvn er.


Derfor tilbyr vi senger og madrasser som vil passe ethvert behov. Enten du liker myk eller fast madrass , kan du finne sengen som er riktig for deg. Vi tilbyr et stort utvalg av senger og madrasser, og hjelper deg til å forstå forskjellen på madrassene våre slik at du kan velge det som er riktig for deg.


Frakt fra kun 4-.

Kjøp din nye skummadrass på IKEA. En og samme madrass passer ikke til alle. Men siden vi veldig gjerne også ville spise den måneden, så valgte vi disse i stedet, for det var også gode madrasser selv om de ikke var helt der. Du kan få gode råd til valg av madrass i vår madrassguide, der du kan lese om våre forskjellige typer madrasser. God søvn er en viktig faktor for å være opplagt og ha godt energinivå i hverdagen.


Vi anbefaler at du sover på en. Usikker på hvilken madrass du skal velge? I vår madrassguide får du gode råd som hjelper deg med å velge riktig madrass. Du kan lese alt om våre forskjellige typer madrasser og finne den madrassen som dekker dine behov best mulig.


Når du skal velge riktig madrass til ditt barn, bør du ha både komfort og holdbarhet i tankene. Barnemadrasser skal tåle å bli brukt, samtidig som de skal gi barnet optimal støtte. Gjør madrassen din om til en stilerklæring med maskinvaskbare Bemz-trekk. Vi MÅ ha ny madrass nå, men har ikke råd til dyre greier som svane osv! Derfor må vi kjøpe et billig merke, enten fra ikea eller jysk!


Derfor lurer jeg på om noen av dere har noen erfaring med disse madrassene? Vil ha en hel, ikke to på 90.

Da faller vi allti. Det finnes en madrass for alle. Noen liker faste andre liker myke. Kom innom og prøv madrassene våre, vi hjelper deg med å finne den riktige madrassen som passer dine behov. Tenk fremover når du velger madrass.


Når du legger budsjett til et madrasskjøp, kan du med fordel tenke fremover på lang sikt. En billig madrass blir oftest slitt ut i løpet av et par år, der fjærene blir slappe og polstringen mister spenst. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Dessuten kommer testens desidert rimeligste madrass på en fjerdeplass. Dette er madrassen Florvåg fra Ikea - til 2kroner.


Samtidig er det viktig å merke seg at en billigmadrass også kan være et dårlig kjøp. På nest siste plass med av 1mulige poeng, finner vi en annen madrass fra Jysk, nærmere bestemt Basic Ftil 2kroner. Testens taper er ingen ringere enn testens billigste madrass , Sultan Tveit fra Ikea. Denne madrassen får en samlet karakter på av mulige. Den skårer desidert lavest på trykkfordelende egenskaper (av 5), mens pusteegenskapene er ganske gode og faktisk bedre enn hos testvinneren.


Hvis du ønsker en madrass som kan bevare holdbarheten i flere år, er en vendbar madrass å anbefale. Våre vendbare madrasser består av materialer som muliggjør at man kan snu madrassen, noe som gjør bidrar til at holdbarheten forlenges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg