torsdag 17. oktober 2019

Tv2sumo logg

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Med TV Sumo ser du alle TV 2s kanaler, Premier League og de beste seriene før de vises på TV! Ansvarlig redaktør: Olav T. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.


Har du ikke registrert deg tidligere, eller mangler tilgang, registrer deg og kjøp abonnement på tv2sumo. Samsung Smart TV: Bilde: samsung. Enter your information to to your Sumo account. TV AS samler inn brukeropplysninger som er nødvendige for å drive våre digitale tjenester.


Dine data er helt trygge hos oss, vi håndterer dem med fokus på sikkerhet og brukervennlighet. Med TV fra oss får du en innholdsrik TV- og strømmepakke med tilgang til underholdningsportalen T-We som gjør at du kan du se programmer, film og serier på den skjermen du ønsker. Her kan du endre, oppgradere og bestille tjenester. Nidaros - Øystese kl.


Med TV Sumo kan du se alle TV 2-kanalene direkte, få oppdaterte nyheter og velge blant tusenvis av timer med underholdning fra inn- og utland. Logg over rettelser VG har gjort. Ny bruker kan du opprette nedenfor. Er du tidligere Canal Digital Kabel-kunde, kan du bruke det samme brukernavnet og passordet som du brukte på Min side på canaldigital.


Bredbånd fra Get gir deg hastigheter som gir deg frihet og med TV fra Get har du alle muligheter til å skreddersy din egen TV-hverdag. Filmer, serier, barnas favoritter og sport. Stream eller se offline.


Avslutt når du vil. Altibox betyr lynraskt internett og grenseløs underholdning. Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser.


Danser og Norske talenter-dommer, Mona Berntsen, er Gunhild Dahlbergs reisefølge på en kort ytre reise, men en desto lenger indre reise. Gunhild vil vite hva som skal til for å bli danser på Monas nivå og hvordan hun har kommet seg dit. TV hjemme eller på hytta. Med satellitt-TV fra oss får du den beste kvaliteten overalt.


En helt rå strømmetjeneste er også inkludert i ditt abonnement, med tusenvis av filmer og serier for store og små. Se når som helst, hvor som helst, på et ubegrenset antall enheter. Internett og som har tilgang til Netflix-appen, inkludert smart-TV-er, smarttelefoner, nettbrett, strømmespillere og spillkonsoller.


Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. Se TVSumo i utlandet innen min, få gode tilbud og dagers pengene tilbake-garanti. Finn beste VPN for norsk TV i utlandet. VPNer med topp hastigheter og sikre servere.


Usikker på hva du skal velge? Vi forstår at det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilke kanalpakker som passer for deg. Legg igjen ditt telefonnummer så kontakter vi deg med et uforpliktende tilbud.


Se filmer på nettet og se livesport som Champions og håndball. Viaplay har TV-serier og barnefilmer på nettet. Se instruksjon for hvordan du aktiverer JavaScript i nettleseren din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg