fredag 18. oktober 2019

Skyggestrek eller svak positiv

Jeg ville nok ventet noen dager (3–dager eller mer) og så tatt en digital test. Streken er fortsatt svak og litt fargeløs. Jeg har kun testet den dagen jeg forventet mens, og alltid fått en skikkelig tydelig og fargesterk strek, nesten sterkere enn den andre. Lurte på om noen av dere andre også ser den. Den er litt tydeligere i virkeligheten, kommer ikke så godt frem på bildet.


Hva betyr den isåfall? Har lest at mange har dårlig erfaring med RFSU, at den har vist skyggestrek mens andre tester har vist positivt resultat. Tenkte å ta en ny test på torsdag, men da med et.


I dag tok jeg en test til, og det var en svak strek, svak rosa, så sannsynligheten øker. Heihei Jeg har hørt veldig mye om disse skyggestrekene til Clearblue. Jeg ser antydninger til en strek, men vet ikke hvordan en skyggestrek ser ut, og lurer derfor på om dere tror det kan være en svak positiv test, eller en skyggestrek ? Har tatt to stk nå, to dager etter hverandre, og fikk akkura.


Den var mye svakere men kunne absolutt sees. Et par uker, flere negative tester og to julebord senere, er jeg her igjen. Og jeg trenger hjelp igjen. Jeg fikk tante rød på besøk, en uke.


Har man fått positiv graviditetstest for så å begynne å blø, bør man kontakte lege. Det har vær en skyggestrek på testen. En skyggestrek er en usynlig spøkelsesstrek der hvor den positive streken skulle ha vært.


Disse er vanligvis grå eller fargeløse, eller ser ut som en bulk i testen. Klarer ikke å få opp bildet. Kjemisk graviditet: Visse komplikasjoner i graviditeten kan gi en svak strek.


Noen ganger kan et befruktet egg feste seg til livmoren. En morkake utvikler seg i løpet av seks dager og starter med å frigi hCG-hormoner. Når du så tar en graviditetstest, og fordi det er for tidlig, vil du få en svak strek. Disse tre tvilsomme testene gjorde meg likevel veldig positiv , da jeg aldri har fått falskt positive tester før, men morgenen etter (i dag) testet jeg negativt på clearblue digital, og senere på kvelden negativt på doc morris.


Følgende kan være årsaken til at en graviditetstest viser en svak strek: Tid: Det kan være at du tar testen for tidlig. Men jeg hadde da håpet at rfsu skulle slå ut om jeg var gravid siden de skal. Positiv billigstrimmel, negativ rfsuinnlegg14. Skyggestrek eller svakt positiv – flere tester på rad. Tok en rfsu test i dag,10.


Er det en svak rød stripe vi ser. Hvor kraftig streken er her derfor ingen egentlig betydning. En teststrek er en teststrek, uansett hvor svak eller kraftig den er.


Selve prinsippet for hvordan en graviditetstest fungerer er dette: Kapillærkraft fører urinen opp gjennom testen til det området der streken skal vises. Alt i fra 4-dager før forventet mens og til en uke over. En uke over var med førstemann. Da var jeg til legen den dagen jeg var en dag over og testet negativt, og fikk da med med antibiotika som gravide ikke skulle ha siden jeg ikke var gravid (fikk vite at når man er gravid vil testen alltid bli positiv når man er over forventet mensdag). Generelt om prøving.


Svak positiv test dpo. Fikk i dag svak positiv på billigtest dpo. Hadde en spontanabort for to måneder siden, så klarer ikke glede meg enda.


Jeg får alltid riktig på A som altså er negativ, hvis du studerer nøye kan du skimte en skyggestrek. Den ene gangen jeg var gravid fikk jeg svak. Noen som har erfaring med å få negativt 5-dager etter IKM,. CB digital negativ – billigstrips positiv ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg