mandag 7. oktober 2019

Nsb komfort vogn

Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene!


Med setereservasjon kan reisende sikre seg et sete, samtidig blir den vognen som i dag er forbeholdt komfortkunder åpnet opp, slik at andre kan benytte seter som ikke er reservert. Totalt utnyttes da alle plassene, fremfor at togene kjører med en vogn med ledige seter mens det er mange reisende ellers i toget, sier Scholz.

Når døgnet sees under ett, betaler 3–prosent av de reisende for komforttillegget, mens komfortsetene utgjør prosent av setene i et togsett. Mange avganger kjøres med doble togsett. Om komfort lønner seg eller ikke kommer helt an på hvem andre som bestemte seg for å reise med komfort den dagen.


I morgen er det uker siden jeg kom hjem fra Modum. En uke med samtale, vurdering, samtale igjen, frustrasjon, slitenhet og frustrasjoner igjen. Erstattet av A5-( Komfort ). To vogner solgt til Blå Tåget i Sverige, en vogn til Norsk Jernbanemuseum.

NSB gjennomførte 26. Skulle vel holde å ha kjøpt billett i automat. Har hørt mange som har satt seg på bakbeina når de får bot for å sitte i feil vogn med ustempla billett. Nytter ikke å bare si jamen da flytter jeg meg til riktig vogn da.


Det varierer jo veldig på hvor langt du skal reise. Her får du god sitteplass, eget klaffbord ved setet, samt tilgang til et utvalg av dagens aviser, gratis kaffe og te. På en 2-3-timers tur ser jeg intet behov for det, men er turen på timer og oppover er det nok meget kjekt etter hvert. Selv med dette tillegget ville det vært dyrere å bruke studentrabatt. Tidligere har jeg tenkt at man ikke får noe av verdi for disse kronene, men jeg tenkte at nå fikk jeg prøve tilbudet.


Det nye kupésystemet gjør at du må leie hele kupeen selv, slik at du ikke trenger å være redd for å dele det knøttlille rommet med ukjente. Du kan forhåndsbestille togsete i både Familie, Komfort , Dyrefri og Standard kupé. Funksjonen er enkel i bruk og ligger som en logisk del av billettkjøpet på nett.


Det er også gratis å bestille setet du ønsker deg. Mens folk ofte står som sild i tønne i rushtiden, er det som oftest ledige seter inne på komfort. Lokalaviser og høye priser.


Dvs helt i enden av perrongen.

Lettet gledet jeg meg til en rolig, ukomplisert togtur med overdosering av kaffe og nett. Sete viser seg å ikke eksistere. Vi har visst fått en gammel vogn , så nå er det fri seating.


Jeg dumper ned i et sete under alt pikkpakket mitt og finner fram sudokuen min. Såklart, jeg er en reisekompagnon-magnet. Whereas in the standard compartments the seats are all facing the same way in a compartment , two and two seats face each other (with table in front of you) in Komfort. Nå blir det lettere å finne riktig vogn når du skal reise med tog.


Du får i tillegg strømuttak til PC og tilgang til dagens aviser samt ka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg