mandag 14. oktober 2019

Selskapslokaler jåttå

Lokalet rommer totalt med personal personer. Selskapslokale i landlige omgivelser på Jåttå , Stavanger. Godt utstyrt lokale og kjøkken.


Privat bar og selskapslokale for lukket arrangemt Passer perfekt for bryllup, firma, bursdager, konfirmasjon, julebord ol. Vi har kortterminal. Ved avbestilling innen mnd.


Velkommen til Skråtårnet. Et arkitekturhistorisk sted med panoramautsikt over sjøen i Jåttåvågen. Her kan du nyte lokale og kontinentale delikatesser meter over bakken! Solastranden Gård Et gårdstun i frisk sjøluft med lune og trivelige lokaler. En møteplass du ønsker å komme tilbake til, igjen og igjen.


Oversikt over selskapslokaler i Stavanger av alle typer og prisklasser. Alle priser ligger åpent og du kan filtrere på hva du ønsker. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. Så skal vi ha festen i en låve på jåttå som er nyoppusset og veldig koselig, ikke sånn typisk gårds-innredet men alt er hvit og beholdt de gamle vinduene og ikke minst er det runde bord! Tror dette blir super bra.


Lykke til med lokal leting! Vis-à-vis de mørkeblå på Viking Stadion i Jåttåvågen ligger det lyseblå Ostehuset. Gode business-samtaler rundt lunsjbordet. I samarbeid med Ganddal Bydelshus tilbyr vi topp lokaler om du skal holde fest for familie og venner, minnemøter, firmaarrangement eller konferanser.


DejaVu Delikatesser AS. Restaurant, vinbar, caféer og catering i Stavanger. Lørdagsbrunsj på Domkirkeplassen. Ostehuset er et mathus med butikk, kafé og bakeri i ett og samme hus. De lager hjemmelagde og smakfulle retter, og kan også tilby leie av selskapslokaler , ost- og vinkurs og take away.


Det er av bra standar god plass og tilgang til alt du trenger. Næringsforeningen i Stavanger-regionen er landets største næringsforening og handelskammer. Selleri fra BAMA, TINE produktet Gryr vegetar fløte og Wild Mushroom Earth-kraft fra Unilever skal inngå. Foruten lokaler til Fag og Arbeiderbevegelsen i Stavanger inneholder bygningene møte, kurs og selskapslokaler fra 2mennesker ned til 10.


Folkets Hus, Stavanger eies og drives av Samvirkende Fagforeninger som er en politisk uavhengig organisasjon, dannet av fagbevegelsen i Stavanger som deres økonomiske Fellesorganisasjon. Enten du er ute etter en ny jobb, eller skal ansette, er FINN jobb rett tjeneste. På FINN jobb kan du finne dine neste jobb ved å søke blant alle ledige stillinger, legge inn en CV, og studere ulike bedriftsprofiler. Boganesveien i forgrunnen, Eikesetveien. På grensen til Gausel.


I Bergen er ferie- og fridager som oftest felles for alle kommunale skoler og barnehager. Din barnehage eller skole kan likevel ha lagt sine planleggingsdager til andre datoer. Slike endringer skal være bestemt innen 31. Jåttå Gårdsbryggeri Kjøkkensjefens tre-retters meny Overnatting i dobbeltrom Frokostbuffé Inngang til velværeavdelingen i Nordsjøbadet Spa. Sigrid Ritland er ekspert innenfor Parelli Natural Horsemanship sitt system.


Utleie av kurssenteret, selskapslokaler , salg av ramsløk som vokser i parken og de siste årene også utleie av Ridehallen til Rogaland Teaters sommerteater. Vestlandet på hodet, er Mods tilbake på Viking Stadion. Forrige konsert ble en mediebegivenhet av de helt store, ikke minst på grunn av BT-journalist Einar Engelstad (Engelen) som dømte prosjektet nord og ne og derfor måtte gå til fots fra Bergen til Stavanger. Nei, absolutt ikke.


Blant annet har vi øl fra Lervig, Jåttå Gårdsbryggeri og en del øl fra Gulating bryggeri, som ingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg