tirsdag 22. oktober 2019

Slett vegg sponplater

Vi skal pusse opp stuen. Det jeg lurer på er hvilken duk som er best å legge på sponplater ? Har lagt glassfiberstrie på gipsplater før, det har fungert veldig bra. Og bør det grunnes før man legger på duken?


Da er du sikret et fint og slett resultat. Hvordan du går fram avhenger av hvordan underlaget ser ut når tapetet er fjernet.

Hvis plateskjøtene er tette og fine og det ikke er noen andre store ujevnheter i sponplatene, kan sparkling være unødvendig. Men hvis veggen har store ujevnheter, må disse sparkles først. Sponplater Vegg sponplater til vegg ndla kryssfinér velg riktig type kryssfinér gjør.


Jotuns Slett Vegg er en tynn duk som festes etter to omganger med. Perfekt for tapetsering og ved bruk av fiberduk og maling for slett vegg. Trenger ikke isolasjon mot lyd her fordi murvegg bak, men ser at det bli litt for omstendelig å få slett vegg med spon.


Må vurdere å gå for ferdigmalte sponplater med panelmønster. Du får slike plater med slett mønster også. Sponplater har lett for å reise bust og få en ruglete overflate ved fukt og temperatursvingninger.

For å få en slett vegg anbefales det å grunne sponplaten, for deretter å slipe ned fiberreisningen, før en legger armeringsduk over. Spesielt i skjøtene på veggplatene er armering viktig. Velger du Arbor ubehandlede sponplater for vegg , kan du skape akkurat de rommene du ønsker deg.


Dette er plater som er meget stabile. Du setter de enkelt opp selv, med det utstyret du har hjemme i verktøykassen. Våre sponplater produseres av en kombinasjon av bjørk og gran, som gir den beste kvaliteten. Panel Trend Slett Vegg malt Ønsker du deg slette, malte vegger ? De virker slette på veggen ved normal betraktningsavstand. I denne kolleksjonen finner du slette vegger i mange spreke og fine farger som gir rommet en helt ny atmosfære.


Panelet er ferdigmalt og kan monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller batchnummer på en veggflate. Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme.


Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. Men jeg har lest veldig mye forskjellig om at sparkling og sponplater er en dårlig kombinasjon da det ofte sprekker opp - spesielt hvis man ikke har limt sammen sponplatene. Målet er å ende opp med en slett vegg , så det jeg lurer på er egentlig hva slags alternativer jeg har for å få til dette nå? En forgrunnet, overmalbar og umønstret duk som gir et vakkert, slett resultat på vegger og tak i tørre rom. Nå trenger du verken gips- eller sponplater for å få slette vegger : Endelig finnes det veggplater som er ferdigmalt i ulike trendfarger.


Norges første hus oppgradert.

Sponplater tåler mye mer enn gipsvegger, særlig når det kommer til slag, og ikke trenger du å sparkle dem heller, sier han. Walls2Paint monteres enkelt rett på den gamle veggen eller i stenderverket, med minimum millimeter klaring mot tak og gulv. Slik får du slette vegger helt uten gips og sparkel Med walls2paint er det veldig lettvint å få nye vegger. Arbor leverer et komplett program av sponplater , MDF-plater og baderomsplater:Baderomsvegg du enkelt monterer selv, ferdigmalt vegg og faspanel og ubehandlet veggpanel i spon i moderne farger, veggplater ferdigmalt og ubehandlet i MDF med dype profiler, mm dekorplate for oppussing, veggpanel du kan legge horisontalt eller diagonalt.


Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke. Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger. Jordfarger, pasteller - og sterke farger for de som tør.


Fargene er utviklet i samarbeid med interiørstylist Signe Schineller. Arbor Malingsklar Klikk brukes i rom hvor det skal males og du ønsker en slett vegg. Platen kan benyttes i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer (Klimaklasse 1).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg